Partizan poražen u Kazanju

Strelci za domaći tim bili su Gekdeniz Karadeniz u 45. i Aleksandar Rjazancev u 48. minutu.

U drugom meču Grupe H Inter je u gostima pobedio azerbejdžanski Nefči sa 3:1. Inter i Rubin sada imaju po četiri boda, dok su Partizan i Nefči ostali sa po jednim.

U trećem kolu, 25. oktobra, igraće Inter - Partizan i Rubin - Nefči.

POGLEDAJ VIDEO: Rubin - Partizan 2:0

Rubin je večeras poveo posle loše reakcije Aleksandra Miljkovića, koji se okliznuo i omogućio Karadenizu da uđe u sredinu šesnaesterca i šutira između dvojice igrača Partizana u bliži ugao.

Prethodno je golman crno-belih Vladimir Stojković kratko odbio loptu posle šuta Romana Jermanenka, a do nje je na desnoj strani došao Karadeniz.

Na 2:0 za Rubin povisio je Rjazancev u uvodnim minutima drugog poluvremena, pošto se dobro snašao pred Stojkovićem na šest metara
od gola i uspešno realizovao akciju u kojoj su učestvovali još Rondon i Jeremenko.

Rubin je od početka utakmice imao inicijativu, a prvu šansu za gol domaći igrači stvorili su već u 2. minutu, kada je Hoze Rondon šutirao sa oko deset metara po zemlji, ali malo pored gola.

Napadač iz Venecuele imao je novu priliku samo minut kasnije, međutim, njegov šut sa pet metara bio je izblokiran.

Na suprotnoj strani Nikola Ninković je dva puta zapretio domaćem golmanu udarcima sa distance, ali je oba puta dobro postavljen bio Sergej Rižikov. U 25. minutu pokušao je i Saša Marković udarcem sa 25 metara, ali je bio neprecizan.

Posle vodećeg gola Rubina, ruski klub je do poluvremena imao još jednu priliku, međutim udarac Rondona sa ivice kaznenog prostora odbranio je Stojković.

Posle drugog gola za domaći tim tempo igre je opao. Rubin se uglavnom branio, dok Partizan nije stovrio uspešan napad.

Rubin: Rižikov, Kuzmin, Navas, Orbaiz, Marčano, Rjazancev (od 82. Eduardo), Eremenko, Boketi, Karadeniz (od 77. Kašajev), Načo, Rondon (od 81. Davidov).

Partizan: Stojković, Miljković, Ivanov, Ostojić, Volkov, Kamara, S. Marković, Jojić, S. Ilić (od 74. S. Šćepović), Ninković (od 61. Mitrović), L. Marković.






Beta

Pogledajte još