E to je ljubav! Pogledajte kako se moli za oproštaj!

Dva ogromna platna na kojima su ispisana ljubavna pisma prekrila su dve zgrade. Autor pisma Poljak Jan Przasnek devojku Giki moli za oproštaj i priznaje da je napravio ogromnu grešku. U pismu navodi da će joj, ukoliko mu oprosti, kupiti kuću u Gorkiju i pokazati joj Bosnu.

Iako su građani prvo pomislili kako se radi o nekoj vrsti gerila-marketinga, ispostavilo se da iza ove akcije ipak stoji jedan Poljak slomljenog srca. Jan Przasnek inače je profesionalni alpinista, a za ovu “akciju oproštaja” morao je da zatraži službeno odobrenje od gradskih vlasti, iako ono traje samo 24 sata.

Pretpostavlja se da je cena ovog suludog poduhvata iznosila oko 20.000 evra, a mađarski mediji demantuju spekulacije mnogih kako je u pitanju neki milijarder i ističu da je to samo zaljubljeni mladić.

U njegovom “ljubavnom pismu” na prvom panou piše sledeće:

“Gika, učinio sam najveću grešku u životu, ali, zahvaljujući tome, shvatio sam koliko mi značiš. Shvatio sam da ću u životu voleti samo tebe. Ako mi oprostiš, svaki minut tvoje patnje pretvoriću u sreću, svaku tvoju suzu u more radosti. Možeš li mi oprostiti, Gika?”

Na drugom je panou Jan napisao:

“Ukoliko mi oprostiš, želim da znaš da ću se oženiti tobom i da ćeš biti majka moje dece. Želim da ti izgradim jednu malu kuću u Gorkiju ili gde god ti želiš. Još uvek želim da ti pokažem Bosnu koja je predivna poput tebe. Znam da je ova ideja suluda, ali verujem da je ovo najmudrija odluka u mom životu. Znam da još nije kasno. Verujem u istinsku ljubav i u čuda. Želiš li i ti da veruješ, Gika?”

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.