Ćerka Aljoše Vučkovića i Legija u vezi?

List "Alo" piše da su u sudnici Specijalnog suda, Milorad Ulemek Legija (44), ubica premijera Zorana Đinđića, i beogradska glumica Leana Vučković (33), ćerke glumca Aljoše Vučkovića, razmenjivali poglede pune nežnosti.

Atraktivna glumica koja je i sestra pevačice Severine Vučković, tokom suđenja optuženima za pobunu Jedinice za specijalne operacije nekoliko puta se osmehnula Ulemeku, koji joj je iz boksa za optužene uzvraćao istom merom.

Otac bez komentara
„Kakva romansa, kakvi bakrači! Ne želim da komentarišem ništa u vezi s tim. Pitajte moju ćerku“, rekao je kratko za "Alo" glumac Aljoša Vučković.

Leana, je, kako izveštava "Alo", sedela pored Ulemekove majke Natalije, s kojom je prijateljski ćaskala, a šarmiranje i „razmenjivanje nežnosti“ sa Legijom koje su zabeležile i kamere najveće sudnice Specijalnog suda i samo suđenje je stavilo u drugi plan.

Izvor blizak porodici, međutim, tvrdi da je Leana zapravo kumče Natalije Ulemek, Legijine majke.
- Legijina majka je krstila Leanu, ali o tome nerado priča. Leana je prekjuče sedela pored Natalije jer podržava Legiju i već je dolazila na neka ranija suđenja. Legija je poznaje odranije i zato joj je slao pozdrave - tvrdi za „Alo!“ izvor blizak porodici.

(old_image)

Hapšena zbog heroina

Leana Vučković je, osim po glumačkoj karijeri, u javnosti poznata jer je heroinski zavisnik. Presudom Okružnog suda u Beogradu od 13. jula 2007. godine, koja je postala pravosnažna 27 dana kasnije, Leana je okrivljena zbog posedovanja opojnih droga, zbog čega kojoj je izrečena kazna od dve godine uslovne slobode, ali i obavezno lečenje u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Međutim, kako ona nije ispunjavala uslove koji su joj određeni presudom, Veće Okružnog suda je 2. oktobra opozvalo raniju odluku i glumica je kažnjena sa devet meseci obaveznog lečenja u zatvorskoj bolnici.

Pogledajte još