Universal Music Serbia predstavlja Zebra Dots

Do singla može da se dođe preko sajtova deezer.com i dobrestvari.rs, a pesma će, od ponedeljka, moći da se čuje na radio stanicama širom zemlje.

Priča o bendu Zebra Dots počela je 2010. Glavni "krivac" je, kako se navodi na www.universalmusic.rs, internacionalno priznati hrvatski producent Koolade, a drugi vokal je šarmantna Slovenka Sasha Aleksandra Danilova. Članovi grupe koju možete pratiti i preko Tvitera opisuju svoj zvuk kao "elektronsko akustični doživljaj prepun pozitivne i plesne energije".

Mnogi su nas pitali zašto se baš zovemo Zebra Dots, a ne, na primer Zebra Stripes. Odgovor je jako logičan. To je sinonim za našu muziku. Zebra Dots je nešto novo, nešto što još uvek ne postoji i pojavljuje se prvi put sa našom grupom. To je jedna spontana putanja našeg prijateljstva i zajedničkih kreativnih procesa. Sve se to oseća u našoj melodiji, tekstovima i naravno, na našim nastupima uživo.” - ispričao je Koolade.

Universal Music je kompanija koja ujedinjuje Lady Gagu, Madonnu, Stinga, Rihannu, Jennifer Lopez, The Killers, Robbia Williamsa, Gotyea i mnoge druge svetske zvezde, Zebra Dots su, mora se priznati, u odabranom društvu. Evo kako je to izgledalo dok je bend na probama sviruckao prvi singl:

Pogledajte još