Mihajlović: Neće se igrati u Beogradu ako bude zviždanja

"Ako bude zviždanja kao na prijateljskoj utakmici protiv Irske u avgustu, onda se više neće igrati u Beogradu. To zavisi samo od navijača, bez obzira da li se to nekome svidja ili ne", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Na prijateljskoj utakmici koju je Srbija u avgustu odigrala bez golova sa Irskom na stadionu Crvene zvezde u Beogradu prisustvovalo je oko sedam hiljada ljudi, od kojih je većina zviždala golmanu "orlova" i Partizana Vladimiru Stojkoviću prilikom svakog kontakta sa loptom.

"Ovo je prava prilika da me beogradska publika razuveri i dokaže da je naš 12. igrač i da je uz svoju reprezentaciju. Ako budu navijali kao što svi ostali navijaju za svoje reprezentacije, onda sam spreman da se javno izvinim zbog onoga što sam ranije rekao", kazao je selektor "orlova".

Srbija je utakmicu drugog kola, u kojoj je pobedila Vels sa 6:1, igrala na stadionu Vojvodine u Novom Sadu, a Mihajlović je ranije pokrenuo inicijativu da se mečevi reprezentacije igraju van Beograda.

Pogledajte još