Vermez: Stojković zbog povrede završio polusezonu

"Za Stojkovića je ova polusezona sigurno završena, jer mu sledi pauza od oko mesec i po dana. Zbog toga ćemo iz Teleoptika vratiti Živka Živkovića... Ne mogu da verujem da šta se desilo, umesto da ga preskoči, fudbaler Javora je uleteo u njega i zbog toga je trebalo da dobije crveni karton", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana posle pobede svog tima sa 2:1 u utakmici osmog kola Super lige.

Sudar Stojković i Nigerijca Onjila Ifeanija dogodio se u 31. Minute utakmice, posle čega je Partizanov čuvar mreže morao da bude zamenjen, a napadač Javora je dobio žuti karton.

POGLEDAJ VIDEO: Vladimir Stojković slomio rame

Ifeani je u 55. minutu ponovo javno opomenut zbog simuliranja prekršaja za penal, pa je isključen.

Trener gostujućeg tima Mladen Dodić rekao je novinarima da mu je Nigerijac posle meča tvrdio da je bio fauliran u toj situaciji.

"Ključan trenutak utakmice je crveni karton. Ifeani mi je tvrdio da je bio čist penal. Da je dosuđen, ne bismo imali igrača manja. Ovako je Partizan iskoristio naš umor", kazao je Dodić.

On je istakao da su njegovi igrači pokazali da mogu ravnopravno da se nose sa najjačim ekipama.

"Imali smo veliku šansu nekoliko trenutaka pre pobedničkog gola Partizana, kada je Eliomar Silva trebao da doda, ali je šutirao i zbog toga smo surovo kažnjeni. Kada primiš gol od Partizana u 6. minutu sve ide na njegovu vodenicu, ali mi smo odigrali prvo poluvreme veoma dobro", dodao je trener Javora.

Partizan je do pobede došao golovima Marka Šćepovića u 6. i Aleksandra Mitrovića u 75. minutu, dok je strelac za Javor bio Ifeani u 35. minutu.

Trener crno-belih Vermezović kazao je da je zadovoljan što je njegova ekipa osvojila tri boda, kojima se vratila na vodeću poziciju u Super ligi.

"Zadovoljan sam zalaganjem i pre svega pobedom. Javor je imao tešku utakmicu protiv Crvene zvezde u sredu i očekivao sam da padnu u drugom poluvremenu, što se i desilo. Posle našeg ranog vođstva neshvatljivo smo stali, ali tri boda su najvažnija. Javor je pokazao da je odlično vođena ekipa i da igra sjajno na kontranapade", reako je Vermezović.

Beta

Pogledajte još