Debitanti Krstičić i Stevanović: Ovo je san svakog deteta

"Presrećan sam posle svega onoga što mi se izdešavalo u životu. Ostvario mi se dečački san, da budem sa A reprezentacijom. Hvala selektoru na pozivu, daću sve od sebe da opravdam očekivanja. U ekipi ima dosta saigrača iz mlade reprezentacije, koji će mi mnogo pomoći", rekao je Krstičić u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Vezni fudbaler italijanske Sampdorije kazao je da će dati sve od sebe da dokaže da je zaslužio poziv selektora Siniše Mihajlovića.

"Daću sve od sebe da dokažem da sam zaslužio poziv i da opravdam očekivanja. Očekuju nas teške utakmice, ali očekujem dobru igru I šest bodova, najbitnije je da damo sve od sebe, a siguran sam da će doći i rezultat"
, kazao je Krstičić.

On je do sada nastupao za mladu reprezentaciju Srbije, koja će se u baražu boriti protiv Engleske za odlazak na Evropsko prvenstvo u Izrael.

"Nadam se da će mladi proći Englesku i da ćemo otiči na Evropsko prvenstvo. Došao sam ranije na okupljanje kako bih ih pozdravio", istakao je Krstičić.

Fudbaler italijasnkog Torina Alen Stevanović rekao je da srpski tim ima potencijal i pravog trenera.

"Ceo život čekam ovaj momenat, san svakog klinca je reprezentacija. Ekipa je mlada i ozbiljno se radi. Znamo koji nam je cilj, a ozbiljnim radom možemo do rezultata. Imamo i potencijal i pravog trenera tako da mislim da možemo da napravimo dobar rezultat", rekao je Stevanović.

On je kazao da je njegova karijera išla čudnim putem.

"Moj put je malo čudan, igrao sam pre četiri godine treću ligu ovde. Bitno je da nisam odustao, ranije je bila problem i moja glava, ali sada sam spreman za ozbiljna dela", kazao je Stevanović.

Srbija će dočekati Belgiju u petak, 12. oktobra u 20.30 na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, dok će četiri dana kasnije gostovati Makedoniji u Skoplju.

Beta

Pogledajte još