fbpx

Izbor za mis SCG 2006.

Budući ambasadori, internacionalni bankari, advokati i žene od karijere predstavile su svoje čari na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Da je "lepota u oku posmatrača" potvrdio je i ovaj izbor za najlepšu devojku Srbije i Crne Gore, održan u  Centru "Sava". Od 31 kandidatkinje za najlepšu je izabana Vedrana Grbović, koja će predstavljati Srbiju i Crnu Goru na izboru za mis sveta. Vedrana Grbović je ujedno i poslednja lepotica bivše zajednice Srbije i Crne Gore. Tema ovogodišnjeg izbora bio je Nikola Tesla. Od lepotica ste mogli da saznate kako je Tesla doživljavao svet, daleku budućnost, da li je, ikad,  bio pred ženidbom,  kojim pronalascima je zadužio čovečanstvo. 
Pred žirijem, predvođenim novinarom, Miroslavom Lazanskim, bio je težak zadatak, jer su se sve devojke predstavile u najboljem izdanju. Pripreme u Makedoji i Grčkoj učinile su da sve lepotice i zablistaju. Lepota se još jednom dokazala kao najbolji srpski brend. Lepotice se nisu predstavile samo stasom, već su iskazale i svoja interesovanja. Neke od njih žele da upoznaju patrijarha srpskog Pavla, neke Isidoru Bjelicu, neke uživaju u "duhovnim radionicama Vesne Jugović", dok pojedine žele da budu, kako kažu, samo "nasmejane žene". 
Za intelektulani razvoj misica pobrinuo  se Megatrend univerzitet, koji je i ove godine svim misicama dodelio stipendije od po 5.000 evra. Prve tri lepotice dobile su stipendije iste škole u  iznosu od po 70.000 evra. Ko još sme da tvrdi da lep izgled nema i intelektualno pokriće.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.