Pet znakova da će biti dobar u krevetu

Muškarac koji je dobar u krevetu ceni važnost dodira i izvan spavaće sobe: Bilo da je reč o dodiru ruke dok negde sedite, pridržavanju struka dok prolaziš pored njega u uskom prostoru ili držanju za ruke dok šetate.

1. Džentlmen je
Male stvari su itekako važne kada je u pitanju seks. Ako ti otvori vrata pre nego što ulazite negde, izmakne ti stolicu kada sedaš i pita te kakav ti je bio dan - imaš posla sa pravim džentlmenom. Osim što je ugodno društvo za izlazak, u krevetu će biti podjednako pažljiv, što u većini slučajeva garantuje dobar seks.

2. Dodiri govore sve
Muškarci koji praktikuju seks samo zbog seksa, najčešće čuvaju dodire kako bi došli do glavne nagrade. Muškarac koji je dobar u krevetu ceni važnost dodira i van spavaće sobe: Bilo da je reč o dodiru ruke dok negde sedite, pridržavanju struka dok prolaziš pored njega u uskom prostoru ili držanju za ruke dok šetate, njegovi će dodiri jasno oslikati i kako će te dirati u krevetu.

3. Nije u prvom planu
Neki muškarci ne mogu da prestanu da pričaju o sebi: kakav im je bio dan, kuda žele da idu na večeru, koji film žele da gledaju… Stavljanje sebe u prvi plan nije loše, ali se na taj način zanemaruje druga osoba (koju bi na prvim spojevima trebalo zadiviti). Muškarac koji stalno priča samo o sebi će i u krevetu sve okrenuti u svoju korist, pa ćeš ti verovatno ostati nezadovoljena.

4. Ne žuri se
Muškarac koji je zainteresovan samo za tvoje telo, verovatno će pokušati da te što brže strpa u krevet. Onaj koji čeka i pokušava da te upozna, verovatno će biti strpljiv i u krevetu, pa ćeš izbeći brzi seks u kojem uživa samo jedna strana.

5. Kraj njega se osećaš lepo
Ključ dobrog seksa je opuštenost obe strane, pa je važno da se osećaš lepo uz njega. Ako si sa tipom koji te svaki čas podseća na tvoje mane, sumnjamo da ćeš biti opuštena u krevetu, a takav seks sigurno neće ispuniti tvoja očekivanja. Tip koji te gleda kao da si najlepša žena na svetu je onaj koji će te zaista zadovoljiti.

Izvor: Index portal

Pogledajte još