Kum u prisnim odnosima sa mladom, a mladenci pijani ko' zemlja!

Mesecima i godinama u Čačku se prepričava, kako je mlada sa svadbe pobegla za bubnjara iz benda koji je zabavljao goste. Pamti se kako je grom udario u restoran gde je bilo slavlje i rasterao svatove, kako je policija morala da razdvaja zavađene prijatelje i pritom privela tridesetak osoba, pišu "Novosti".

Sećanje na sve ove scenarije nedavno je osvežio najnoviji događaj, i to onaj iz rubrike "Za ne verovati", kada je mladoženja na svadbenom veselju zatekao svoju mladu i venčanog kuma u veoma prisnom odnosu.

- Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone, i idite svojim kućama. Jer, mlada je pobegla sa svadbe, i to za kuma, koji nas je upravo venčao!

Tuče su česte zbog muzike. Najžešća tuča dogodila se pre izvesnog vremena, kada je morala da reaguje policija. Tada je čak tridesetak osoba, među kojima i desetak žena, bilo privedeno. Nije redak slučaj da mladoženja zbog preteranog pijanstva ne dočeka sa svatovima kraj veselja, a u poslednje vreme to se događa i sa mladama, pišu "Novosti".

Pogledajte još