Savović: Navijači hvala!

Verovatno i najbolji igrač crveno-belih u uvodna tri kola, u razgovoru za "Sport" istakao je da navijači i pored bojkota regionalnog takmičenja, moraju da shvate važnost lige, kao i da je atmosfera u nedelju bila izuzetna:

"Atmosfera je bila sjajna. Došlo je više od 5.000 ljudi da nas podrži i, nije to nikakava fraza, bili su naš šesti igrač. Zaista, hvala svima koji su došli u „Pionir“ da nas bodre posle prva dva poraza, hvala im što su nam omogućili da se iskupimo za loš start. Ranije u Vršcu nisam igrao pred ovakvom publikom i uz toliku podršku. Zamolio bih sve da nastave da dolaze na naše mečeve, jer svi znaju koliko donosi Jadranska liga ove godine i da je ulog Evroliga."

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Olimpija 86:76

Savović se slaže sa trenerom Vladom Vukoičić da je Zvezda igrala 35 minuta protiv Olimpije, koja je u "Pionir" došla sa dve pobede u dva kola:

"Veoma dobra ekipa. Prava šuterska, imaju Salina, Ranika,Prepeliča… Slažem se igrali smo 35, možda i 36. minuta vrhunski. Dogodilo se da smo pali, ali to je možda i razumljivo, jer smo još u procesu uigravanja. Uveren sam da ćemo samo ići na bolje, a za to moramo da idemo od meča do meča i da nam prioret bude samo sledeća utakmica."

Promena trenera dobro se odrazila na ekipu, a Boris Savović je i ranije sarađivao sa Vladom Vukoičićem:

"Vladu Vukoičića dobro poznajem, jer smo sarađivali u Hemofarmu. Vrlo dobro mi je poznato šta zahteva, a znam šta može od mene da očekuje. Ma, nas dvojca smo stari drugari."

Pogledajte još