Vujošević: Bešiktaš favorit, ali pružićemo maksimum

"Bešiktaš je favorit u meču protiv nas, ali ako pružimo maksimum biću zadovoljan bez obzira na rezultat", rekao je Vujošević novinarima u hali Pionir.

"Iako je ovo jedan jako mlad tim, ja verujem u njega, a još vise ću verovati ukoliko budemo radili u kontinuitetu dve-tri godine", dodao je on.

Vujošević je rekao da Partizanu nije cilj samo da se takmiči u Evroligi, već i da podigne svoj nivo igre na viši nivo.

"Nije cilj da samo uđemo u takmičenje, već da mladom timu podignemo nivo igre i kvalitet. Imamo visoke ambicije da se plasiramo među osam najboljih ekipa. Siguran sam u dobar rezultat u Evroligi"
, kazao je Vujošević.

Trener crno-belih istakao je da njegov tim ima obaveze samo prema sebi i navijačima.

"Naše obaveze su samo prema nama samima i navijačima našeg kluba, jer se ne nalazimo u zavidnoj finansiskoj situaciji. Budžet kluba ne može da pokrije sve obaveze tima", rekao je on.

Vujošević je dodao da Partizan ima velike finansijske probleme i da bez obzira na uspehe prethodnih godina nema dovoljno novca da isplati svoje igrače.

"Bez obzira na uspehe prethodnih godina, mi nemamo para da platimo igrače, iako imamo ugovore sa Telekomom i EPS-om. Mi smo te ugovore dobili na osnovu naših uspeha, a ne kao zalog za budućnost", rekao je Vujošević.

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović rekao je da je Bešiktaš "veoma dobra ekipa".

"Tokom Evrolige pružićemo sve od sebe. Gostujemo Bešiktašu, koji je prošloj sezoni uzeo tri trofeja u Turskoj. Oni su veoma dobra ekipa"
, rekao je bek crno-belih.

Utakmica prvog kola Evrolige između Bešiktaša i Partizana igraće se u petak od 19.00.

Beta

Pogledajte još