Babalj: Ne sme da se ponovi izadnje protiv Spartaka

"Nije lako trenirati nakon poraza u Subotici. Trener nas je upozoravao da će nam rezultat protiv Spartaka odrediti raspolženje tokom ove dve nedelje pauze, međutim nismo uspeli da sjajnoj seriji pobeda dodamo još jedan trijumf. I pored toga, podigli smo glave, svesni da takvo izdanje ne sme više da nam se ponovi ukoliko želimo da osvajamo trofeje, a sigurno da želimo", rekao je Babalj za zvanični portal kluba.

Mladi reprezentativac Australije istakao je da bi bilo mnogo lakše trenirati da je ekipa na okupu, ali da to ne znači da fudbaleri Zvezde ne treba da daju svoj maksimum u periodu reprezentativnih obaveza.

POGLEDAJ VIDEO: Spartak - Crvena zvezda 3:0
 
"Sigurno je da je lakše trenirati kada smo svi na okupu, ali mi koji smo ostali se trudimo da damo svoj maksimum. U petak igramo prijateljski meč u kome imamo za cilj da se dobro istrčimo i da isprobamo neke nove taktičke varijante. Sredinom sledeće nedelje ćemo ponovo biti svi na okupu i imaćemo dovoljno vremena da se spremimo za susret sa Borčanima"
, zakljucio je Babalj.

"Nova serija pobeda će nam najbolje pomoći da zaboravimo Spartak. Već protiv BSK-a u sledećem kolu treba da pokažemo svoje pravo lice i zabeležimo sigurnu pobedu. Da idemo iz meča u meč i osvajamo bodove", dodao je on.

Eli Babalj je u utakmici protiv Smedereva zabeležio svoj prvi gol u dresu "crveno-belih", a klub od njega u narednom periodu očekuje da doprinese efikasnosti Crvene zvezde.

Beta

Pogledajte još