Partizan deli ulaznice uz ličnu kartu

Ulaznice će i dalje biti besplatne, ali će se ovog puta deliti uz ličnu kartu, a navijači će moći da ih uzimaju u petak i subotu od 10.00 na blagajnama hale čair u Nišu, pred utakmicu sa Ademar Leonom u subotu od 18.00.

"Sprovešćemo nalog o još restriktivnijem režimu podele karata (EHF zahteva i prelazak na sistem prodaje), da bismo pre svega omogućili građanima Niša i okoline da dođu do ulaznica"
, navodi se u saopštenju UO.

Partizan je u prvom meču u Srbiji bio domaćin Flensburgu, ali je meč bio prekinut na više od 45 minuta zbog sukoba dve navijačke struje crno-belih.

UO je naveo da će klub sada imati potpunu evidenciju o tome ko je preuzeo karte, ali i izbegao priče da je ulaznice davao navijačkim grupama ili favorizovao neku od njih.

"Osuđujemo svako nasilje, a posebno ono koje je na utakmici protiv Flensburga bacilo u zasenak oličan rukomet...Nismo mogli ni slutiti da će podela karata biti zloupotrebljena radi obračuna navijačkih grupa, pogotovo zato što su sva uveravanja...govorila suprototno"
, naveo je UO Partizana.

"Izvinjavamo se svima koji su zbog toga doživeli neprijatnosti. Delimo odgovornost sa svim akterima organizacije i učinićemo sve da se to više ne ponovi, iako je realno nemoguće predvideti ovakvu zloupotrebu naše utakmice", dodaje se u saopštenju UO.

Partizan je odlučio da igra u Nišu jer im je grad omogućio da koristi halu čair, pošto Beograd nije izašao u susret klubu.

"Zahvalni smo Nišlijama i gradu...U obavezi smo da brojnim navijačima u Nišu i okolini...omogućimo besplatno uživanje u vrhunskim sportskim događajima. Pozivamo ih na sve utakmice do kraja takmičenja, a obećavamo sjajan rukomet i maksimalnu borbenost na terenu, dobru organizaciju, zabavu i bezbednost na tribinama", saopštio je Upravni odbor Partizana.

Beta

Pogledajte još