Incident u gradskom prevozu: Devojka ujela starca

Da su građani koji se voze u gradskom prevozu prilično nervozni, to smo jako dobro znali, ali da su spremni i da ujedu je za nas potpuna novost. Međutim, i to se dešava.

Naime, u sredu u autobusu koji vozi na liniji "56", na stanici kod Ade ciganlije, pobili zbog mesta za sedenje. U incidentu su učestvovali devojka i stariji sugrađanin, koji je u borbi kao jedinu prepreku video devojku.

- Zašto se malo ne pomeriš. Ne mogu da prođem da sednem -, u besu je pitao putnik. Nakon ove konstatacije usledile su žustra svađa i obostrane psovke. U jednom trenutku putnik je devojku udario nekoliko puta u glavu, a ona mu je uzvratila tako što ga je ugrizla ispod nadlaktice, dok mu, prema rečima ostalih putnika, nije "pustila krv".

- Deda je zatim seo, ali se strasti nisu smirile. Psovali su se međusobno, a drugi putnici su ih posmatrali kao da su u ringu. Bilo je čak i navijača. Vozač autobusa je presudio "bitku" kao nerešenu, a tek posle njegove pretnje da neće nastaviti vožnju, "uzavrela" atmosfera u autobusu se stišala -, rekao je očevidac za "Novosti".

Pogledajte još