Hit-serija iz devedesetih "Melrouz Plejs" još živi! (VIDEO)

Marša Kroz, Džozi Bize, Endru Šu, Kortni Torn-Smit, Grant Šo, Dafne Zuniga, Dag Savant, Lora Lejton i večna specijalna gošća i večna "zlica" - Heder Loklir prisetili su se zajedno srećnih dana velike popularnosti kada su "žarili i palili" TV ekranima širom planete u seriji "Melrouz Plejs" (Melrose Place).

Cice iz serije "Melrouz Plejs" u fajtu!

U emisiji "Good Morning America" koja je upriličila ovo dirljivo okupljanje zvezdi devedesetih, koje su danas u svetu gluma s manje ili više uspeha, Heder Loklir rekla je da joj je učešće u ovoj seriji bilo odskočna daska u karijeri, kao i da je bila fan serije i pre nego se pridružila glumačkoj ekipi.

- Kada sam gledala seriju pomislila bih "oh, Bože, bilo bi vrlo zabavno glumiti s njima" i zaista je to bila posebna uloga za mene - rekla je Heder Loklir.

Čuvena tema iz serije "Melrouz Plejs"

Glumci su se prisećali scena koje su im ostale u posebnom sećanju ili su im bile najdraže poput eksplozija u zgradama, tuče mladih u venčanicama, prostitucije i... pa, mnogo toga intrigantnog se dešavalo u ovoj sapunici Arona Spelinga - "tate" mnogih uspešnih TV serija devedesetih, među kojima je i "Beverli Hils".

Ali, gde je seksi doktor Manćini (Tomas Kalabro)?! Bez njega ovo okupljanje nije potpuno, ako nas pitate...

Koliko je samo dirljivo ovo okupljanje?

Pogledajte još