Džerard Batler ponovo međ' Srpkinjama?

Kako saznaje "Blic", Džerard Batler je jedna od zvezda koja bi trebalo da nosi novi producentski poduhvat Marka Miškovića koji će se baviti operacijom "Vazdušni most" tokom koje su četnici spasili američke pilote u selu Pranjani, 1944. godine.

Producent Marko Mišković je trenutno u Holivudu gde nastavlja pregovore sa potencijalnim saradnicima na ovom projektu koji je planirano da se najvećim delom snima u Srbiji. Takođe, ideja je da film bude priča smeštena u Drugi svetski rat iz ugla jednog od učesnika operacije, slično Spilbergovom "Spašavanju redova Rajana".

Inače, producent filma Marko Mišković je Batlera upoznao i s njim već sarađivao kao izvršni producent "Koriolana“, u kojem je on bio jedna od zvezda.

Kao što je već poznato, poularni Batler je, snimajući u Srbiji, bio čest gost prestoničkih restorana i klubova, pa čak i, navodno, bio u kraćoj vezi s našom manekenkom Martinom Rajić.

"Blic" dalje piše da oni koji su se družili i radili s Batlerom kažu da je istinski zavoleo naše ljude i Beograd.

Takođe, i on i reditelj "Koriolana“ Rejf Fajns bili su puni hvale za Srbiju i filmske radnike s kojima su ovde sarađivali, što bi mogao da bude adut na strani producenata da ga ubede da prihvati ulogu.

Džerard Batler u filmu "Koriolan" snimanom u Srbiji

Izvor: Milojko Božović za "Blic"

Pogledajte još