Božić: Došao sam da pomognem Metalcu

"Rano je za priču, treba mi vremena da se prilagodim, da upoznam sistem igre Metalca i način rada trenera Dragana Nikolića", kazao je Božić na promociji.

Istakao je da je u Valjevo došao da pomogne Metalcu u nastojanjima da napravi što bolji rezultat u sezoni, koju je započeo pobedom nad BKK Radnički u Beogradu sa 84:82.

"Metalac i Valjevo imaju velike ambicije u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS), ambicije nam se poklapaju, ali ne treba odmah gledati predaleko. Naše je da dobro treniramo, a iz toga dolazi i rezultat", rekao je Božić.

On je kazao da su ciljevi Metalca plasman u Superligu Srbije i na finalni turnir Kupa Radivoja Koraća i dodao da je o mogućnostima plasmana u Jadransku ligu prerano govoriti.

Božić će za Metalac igrati na "otvoreni ugovor", što znači da može da ode iz Valjeva u slučaju povoljnog inostranog angažmana.

Insistirao je na tome da se dobro pripremi i da za novi klub debituje 20. oktobra, na utakmici sa Slobodom u Užicu, dok će subotnji meč Metalca sa Slogom iz Kraljeva gledati sa klupe "u civilu".

Beta

Pogledajte još