Revija donjeg veša

Preplanule devojke, šareni kupaći kostimi, izazovan donji veš, ešarpe, torbe za plažu i seksi pidžamice samo su deo glamurozne modne revije svetski poznatog brenda „Women' secret”, koja je održana pred prepunom Kristalnom dvoranom hotela "Hajat". Ovaj jedinstveni modni događaj obogatila je specijalna gošća koja svojim atraktivnim izgledom i talentom jeste upravo “ženska tajna”, Katarina Radivojević.

Proleće nam donosi mnogo intenzivnih boja. "Women’secret" je istraživao kakve emocije proleće budi u nama i vodeći se time kreirao kolekcije u skladu sa našim osećanjima i uopšte celokupnom pozitivnom hemijom koja se dešava u proleće. Ženstvenost i zabava bili su inspiracija za kolekciju koja nosi naziv “Butterfly Girls”. Raznobojni leptiri, cveće, devojka i lav na crvenoj, sivoj i krem podlozi u kombinaciji sa hipi printom i pačvork materijalima. Bele rade, hrizanteme i naravno ruže, preovlađuju kolekcijom “Rose”, kroz koju se iskazuju vaša najsvežija osećanja.

Zen senzualnost, balans između belog i crnog, akvarel printovi i japanski pravac u kolekciji „Orient tree“ pomoći će vam da na proleće doživite pregršt egzotičnih snova. Osetićete prvi dašak leta sa "Geometrik" kolekcijom kupaćih kostima. Bikini u crnoj i crno-beloj kombinaciji na štraftice sa etnik detaljima. Doživite duh tropskih predela uz kupaće kostime u plavoj i čokolada-braon boji, sa printom palmi, koji nas na velika vrata uvode u sezonu odmora. 

Letnja kolekcija, modeli kostima i propratnih stvari savršeni su za kombinovanje plaže i mode za ulicu. Duh putovanja, afričke šare i printovi u bojama zemlje: braon, narandžasta, zelena i žuta stopiće se sa vašom zlatnom bojom kože.

Za kraj ove, po svemu sudeći - vruće revije, kao šlag na torti pojavila se u braon jednodelnom kostimu, atraktivna preplanula glumica Katarina Radivojević, koja je po pisti šetala kao prava manekenka. Iz publike su podršku davali Mima Karadžić, Dragana Del Monako, Čeda Jovanović sa suprugom Sandrom, Knez, Marija Kilibarda…….

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još