Kemal Monteno: Kafana je jedna od mojih najvećih ljubavi!

Živ i raspevan, čuveni Kemo je najavio koncert u Beogradu 29. novembra u Sava Centru i ekskluzivno otpevao najnoviju pesmu snimljenu pre nekoliko dana "Šta je život".

Iako je nedavno imao veoma ozbiljnih problema sa zdravljem, velikom pevaču raskošnog glasa to nije smetalo da uživo otpeva delove nekoliko svojih najvećih hitova i razgali publiku u studiju, ali i voditelja kome je Montenov evergrin "Dušo moja" jedna od omiljenih pesama.

Sarajevski pevač je raspoloženo govorio o svojoj uspešnoj karijeri, muzičkim počecima, saradnicima i brojnim pesmama koje je napisao za svoje kolege. Sa setom se prisećao svojih prijatelja, a posebno pokojnog Davorina Popovića sa kojim je bio veoma blizak. Govoreći o tom periodu svog života, o njihovoj saradnji, nastupima, muzici i boemskim druženjima, rekao je: "Jedna od mojih najvećih ljubavi je bila kafana".

(old_image)

U drugom delu emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gostovale su tri glumice: Marija Karan, Bojana Maljević i Nina Janković. One su najavile početak emitovanja druge sezone serije "Budva na pjenu od mora" u kojoj po prvi put sve tri igraju zajedno.

Takođe, Bojana Maljević je potvrdila da će se snimiti nastavak kultne serije "Otvorena vrata" koji će se emitovati na TV Prva i izrazila veliko zadovoljstvo što će se ista ekipa od pre 18 godina ponovo okupiti na snimanju nastavka.

Poslušajte najnoviju pesmu Kemala Montena "Šta je život"

Pogledajte još