Maminjo: Dolazim da navijam protiv Srbije

Sijale su oči od sreće izvršnom direktoru zagrebačkog Dinama. Vidno pod utiskom, komentarisao je zlata vrednu pobedu Hrvatske.

POGLEDAJ VIDEO: Makedonija - Hrvatska 1:2

"Sjajno! Ovo je veliko veče za hrvatski fudbal, nogom smo već na Mondijalu. Sami odlučujemo o sudbini, ako pobedimo sve utakmice na domaćem terenu, sigurno idemo u Brazil" u dahu je pričao Mamić.

Srbija je bačena na travu Marakane, neočekivano ubedljivom pobedom Belgije usred Beograda (3:0).

POGLEDAJ VIDEO: Srbija - Belgija 0:3

"Lepa vest, baš me je obradovala. Belgijanci su već otpisali jednog od naših glavnih protivkandidata u grupi i sad predstoji da u međusobnom okršaju rešimo ko će biti prvi u grupi. Hrvatska, ili Belgija".

Odličan ambijent, na momente raspevani navijači, oduševili su kontroverznu figuru fudbala u susedstvu.

"Uživali smo u Skoplju. Hvala Makedoncima na dočeku, pokazali su i dostojanstvo u trenucima kad su prostaci, takozvani navijači Hrvatske, počeli da vrežaju debitanta Samira. Sramota! A domaćinima je toliko bilo neprijatno, čak su nam se izvinjavali zbog uvreda. Makedonski narod je pokazao dostojanstvo i malo je reći hvala za sve što smo doživeli".

Zdravko Mamić je uspeo da izgradi prepoznatljivo ime na prostorima bivše SFRJ. Žurili su Makedonci da se slikaju sa njim, a ulazeći u autobus nije im ostao dužan:

"Divno sam se osećao u Skoplju. Hrvatska igra važan meč sa Škotskom, u utorak, ali razmišljam da ponovo dođem kod vas i navijam za Makedoniju protiv Srbije" sa smeškom na usnama najavio je izvršni direktor Dinama i jedan od najvećih ekcentrika hrvatskog fudbala u poslednjim godinama.

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još