Nedeljni horoskop (15. 10 - 22.10)

OVAN

POSAO:Podstaknuti ste saradnicima i treba da se maksimalno zalažete kako biste osvojili tržište.Svakako ste neko kome treba zavideti.traži će vas saradnici iz inostranstva.pokažite im svoju moć i superiornost.

LJUBAV:Ovan je eksplozivan znak,stoga pazite da ne narušite vezu u kojoj ste zbog loše procene ili ne razmišljanja krenuli lošim putem.Slobodni imaju šansu za poznanstvom.Osoba je vezana za inostranstvo.Potrebno je da pokažete malo strpljenja.

ZDRAVLJE: Česti problemi sa želucem.

BIK

POSAO:Brine vas novac koji vam duguju.Nemate strpljenja da čekate,ne treba da okrećete uzaludno telefone.Oni će vratiti svoj dug kad tad,jer vi ste njima potrebni.Imate jake veze i uticajne ljude kao niko sličan vama.

LJUBAV:Osećate usamljenost ali je potreno da se opustite ako želite izvesnu osobu da privučete.Imate lep susret u svom okruženju,može biti i komšiluk.Vi volite domaću atmosferu.

ZDRAVLJE: Manja nervoza.

BLZANCI

POSAO: Sigurno  je da  ćete  napredovati  i  da  će  vaš  vladar  planeta  Merkur u  znaku  Škorpiona  dati  smelost  i  veliki  istraživački  duh  sada  već dobro  poznatim  Blizancima  kao  nekom  ko  je  nestalan i  čeka  velika  događanja  i  uzbuđenja.Ne  bi  bilo  loše  da  oni koji  su  rođeni  u  drugoj  i  trećoj  dekadi  pokrenu  motore  ka  promeni  posla.

LJUBAV: Po  prirodi  Blizanci   su  prilagodljiv  tip i  zato  mogu  sa  svakim  da  budu.Ipak,ne  bi  bilo  loše  da  ne  pravite previše  kompromisa  jer  to  može  da  oslabi  vašu  harizmu  i  da  partner  nema toliko interesovanja  za  vas.

ZDRAVLJE: Ponekad preterano brinete za vaše zdravlje.Trenutno se dobro osećate.

RAK

POSAO:Pokrenuli ste dobar posao još dve nedelje u nazad.Treba da nastavite tako posebno kada je saradnja sa inostranstvom.Ove nedelje očekujte da će se događaji odigravati sporije ali ipak rade.Novac od Škorpije ili Strelca očekujte.

LJUBAV:Potrebno vam je da se pokrenete.Trenutno nemate dovoljno samopouzdanja ali sve će biti mnogo bolje od četvrtka kada se kolo sreće okreće,ali u vašu korist.Osoba sa kojom ste imala letnje drženje će vas pozvati.

ZDRAVLJE: Naglašeni  problemi  sa  glavoboljom,sinusi,grlo su  samo  jedna  u  nizu  problematičnih  tačaka  zdravlja.

LAV

POSAO:Još jedna teža nedelja za vas.Kao da ste se pretplatili na unakrsno poslovanje.Pokušajte da stabilizujete sebe i svoje misli i imaćete uspeha.Jedna ženska osoba vam može biti od pomoći.

LJUBAV:Lav koji je slobodan želi da upozna osobu dinamičnu i vedru,punu života.Ta želja može da se ostvari samo ako spustite loptu i pokažete emociju.Jedna Vaga biće zainteresovana za vas.Pazite na komunikaciju sa Ribama ili Rakom.

ZDRAVLJE: Nemate nekih većih problema tokom nedelje.

DEVICA

POSAO:Imate plan kako da izađete iz krize.Prijatelj rođen u zemljanom znaku može pomoći,posebno ako je Bik u horoskopu.Sa Strelcem imate susret,ali nećete uspeti da se dogovorite oko projekta koji vas zanima.Ne treba da pozajmljujete novac od četvrtka.Možda ne dobijete onoliko koliko vam je potrebno.

LJUBAV:Slobodne Device imaju otpor na bilo kakav susret.Pad raspoloženja ili nesigurnost popravite odlaskom ne neki sport,trening.Oni koji su u vezi pokazuju nepoverenje prema partneru.Saradnja sa partnerom pred kraj nedelje.

ZDRAVLJE: Imate snage fizičke i to je dovoljno da izdržite bilo kakav pritisak.

VAGA

POSAO: Vage  koje  su  rođene  u  trećoj  dekadi  imaće  intenzivno  razmišljanje  o  promenama.Savet  svim  rođenim  u  tom  dobu  da  sačekaju -  jer  vaše vreme tek  dolazi  i  ne treba  da vas  ponese  vetar  promene  a  onda  vas ostavi  negde  na  pustom  ostrvu  gde ćete  jako  teško  da  se izvučete.Novac  koji  očekujete  stiže već od srede.

LJUBAV: Emitivna  situacija  variraće  iz  dana  u  dan,pa  će  izgledati  da  ništa  ne možete  unapred  da  uradite  i  isplanirate.Vaš  sistem  vrednosti  će  biti  pojačan,jednim zanimljivim susretom na poslu.Ta osoba je odavno zainteresovana za vas.Obratite pažnju šta se dešava u vašem okruženju.

ZDRAVLJE: Uznemireni ste.Mnogo razmišljate o bezpotrebnim stvarima.

ŠKORPIJA

POSAO:Početak nedelje teži,za bilo kakvu saradnju.Morate da se organizujete.Imate dobar susret za nov posao ili poslovno poznanstvo od srede.To može da bude vaš dan sreće ili ...Poverenje je najvažnije za vas.

LJUBAV:Ako ste sami onda očekujte da ćete kroz posao upoznati osobu koja je pomalo povučena i nevoli preterano eksponiranje.Ako ste u vezi ili braku,vaš odnos je bolji čim počnete da komunicirate sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dosta ste angažovani poslovno,to može da bude loše za vaš imuno sistem.

STRELAC

POSAO:Uvek ste u nečemu novom,tako će biti i ove nedelje.Mada,često imate problem sa šefom ili direktorom.Čini se da ne možete sa autoritetima.Vi ipak treba da radite samostalno jer ste onda popunili energiju vašeg znaka.Samim tim i bolja zarada.Razmislite o promeni.

LJUBAV:Imate dobru nedelju za ljubav i nikako se ne zatvarajte.Pokažite emociju koju imate.Vi ste stidljivi jer vas vaš preterani moral sputava u mašti i kreativnosti izražavanja osećanja.

ZDRAVLJE: Pritisak ili ste ne ispavani.
 

JARAC

POSAO:Put u inostranstvo.Iako ste znak koji teže prihvata promene imate jako puno mogućnosti da na jednom sastanku postignete mnogo.To će vam biti od značaja za dalji rad u zemlji,i pri povratku pokrenite i neke bivše saradnike.

LJUBAV:Potrebna vam je promena.Čini se da ste se ušuškali u svoj slobodni status i ništa se ne dešava.Prijatelj će vas upoznati sa osobom iz vatrenog sazvežđa.Treba samo da se više družite i izlazite.Oni koji su u vezi ili braku imaju dobar period za emotivno dokazivanje.

ZDRAVLJE: Problem sa stomakom.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete  idealnu  priliku  da  budete  u  društvu  različitog  profila  ljudi,različitih  zanimanja i  interesovanja,a  dobra  prilika  za  nove ideje  i  projekte  koji će  dobiti  na  značaju za dalji napredak u poslu.Veći novac od sredine nedelje.

LJUBAV: Partner  će  imati izraženu  dominaciju.Neće  biti  rođen  u  vatrenom  znaku Ovan,Lav,ili  Strelac,ali  će  vatra  svakako  dominirati u  energiji osobe sa  kojom  ste.Za  ovaj   period  ne  bi  bilo  loše  imati  pripadnika  vodenog  znaka  jer  emotivnost i  senzibilitet  koji  oni  poseduju  može  samo  da pomogne  ionako  već  rasejanoj  Vodoliji.

ZDRAVLJE: Vaša ishrana treba da sadrži više vitamina,voća.

RIBE

POSAO:Od utorka očekujte pozitivnu reakciju saradnika.Mislite da ste nesrećni ali nije tako.Vrlo ste sposobni i možete da postignete kao niko pre vas.Morate da poslušate prijatelje pre nego partnera sa kojim radite ili možda živite.Pozitivna promena do četvrtka.

LJUBAV:Vraćate se na staro.Stalno vam je u mislima jedna ljubavna veza koju ste završili,ali još vam se ,,mota,, po glavi ta osoba.Morate da prelomite ili ćete da nastavite mučenje i iluziju.Ribe u braku ili vezi mogu imati zanimljivo putovanje.

ZDRAVLJE: Dobro

Pogledajte još