Mera zadržavanja bivšem predsedniku opštine Brus

BRUS, 16. oktobra 2012. (Beta) - Kruševačka policija odredila je meru zadržavanja bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću i još dvojici lokalnih funkcionera, osumnjičenim za zloupotrebu službenog položaja prilikom izgradnje kuća oštećenih klizištima, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Meru zadržavanja policija je odredila i bivšem menadžeru Opštinske uprave Djordju Stankoviću i gradjevinskom inspektoru te opštine Mileti Todoroviću.

"Oni su uhapšeni, odredjena im je mera zadržavanja i biće sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu", rekao je za Betu načelnik Policijske uprave u Kruševcu Miljan Petrović.

On je kazao i da će prijave biti podnete protiv inženjera u tamošnjoj Direkciji Saše Stefanovića, te referenata u bruskoj opštini Zorana Gavrilovića, Jovana Tomića i Radoljuba Ćurkovića.

Petrović je precizirao da su svi osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja, a u vezi sa izgradnjom kuća oštećenih klizištima 2006. godine na području opštine Brus, kada je naneta šteta od 223.700 evra.

Pogledajte još