Kako zadovoljiti ženu?

To im dođe kao neka vrsta podmlađivanja i dokazivanje emancipovanosti. A možda i kao namera da zadovolje svoju želju za danima sa više dinamike i promenom ustaljenog načina života. Od tog delića odmora mnogo očekuju, a da li mogu i da ostvare željeno – o tome govori sledeća priča.

Nekoliko drugarica krene na godišnji odmor. Prolazeći pored petospratnog hotela na kome je pisalo SAMO ZA ŽENE odluče da tu i uđu. Vratar, zgodan dasa, objasni im: Gotovo sve sobe u hotelu su slobodne – ključevi su u vratima. Idite sprat po sprat, na svakom piše šta se na njemu nalazi. Kad odlučite koji vam sprat najviše odgovara, tu uđite u slobodne sobe.

Žene počnu da se penju i na prvom spratu naiđu na natpis: SVI MUŠKARCI NA OVOM SPRATU SU UŽASNO LOŠI LJUBAVNICI, ALI JAKO OSEĆAJNI I DOBRI. Na to se one slatko nasmejaše i bez oklevanja nastaviše dalje da se penju.

Na drugom spratu je pisalo: SVI MUŠKARCI OVDE SU VEOMA DOBRI LJUBAVNICI, ALI GENERALNO, PRILIČNO SU GRUBI PREMA ŽENAMA I LOŠE SE ODNOSE PREMA NJIMA. Na to se prijateljice samo namršte i nastave da se penju dalje.

Na trećem spratu naišle su na natpis: SVI MUŠKARCI NA OVOM SPRATU SU FANTASTIČNI LJUBAVNICI, A PUNI SU I RAZUMEVANJA ZA POTREBE ŽENA. To se našim junakinjama dopalo, ali kako odoleti i ne videti šta se nalazi i na ostala dva sprata.

Na četvrtom spratu natpis je bio savršen: MUŠKARCI OVDE SU SAVRŠENO GRAĐENI, VEOMA OSEĆAJNI I PAŽLJIVI PREMA ŽENAMA, FENOMENALNI SU LJUBAVNICI, SLOBODNI U OPHOĐENJU, HETEROSEKSUALCI MODERNIH SHVATANJA I PRITOM JOŠ I BOGATI!

I pored oduševljenja četvrtim spratom žene su odlučile da vide šta nudi peti sprat, pa da se onda vrate na četvrti i tu ostanu. A na petom spratu je pisalo: OVDE NEMA MUŠKARACA! OVAJ SPRAT JE IZGRAĐEN SAMO DA DOKAŽ DA NE POSTOJI NAČIN DA SE ŽENE ZADOVOLJE!

Dokaz za ovu priču u maloj metafori je i grafit:
Kada ženu upitate da li je radoznala ona će da vam odgovori: Ne, a što?

A priča o muškarcima na letovanju, neki drugi put...

Dača Kocjan

Pogledajte još