Oženi se Mića Megatrend!

Profesor Mića Jovanović (59), vlasnik Megatrend univerziteta, venčao se sa Milicom Đorđević (27), svojom dugogodišnjom verenicom, na Azurnoj obali, ekslkuzivno saznaje "Alo".

Kako navodi list oni će tamo proslaviti i medeni mesec i to u društvu svojih kumova slikara Miloša Šobajića i operske dive Dragane del Monako, koje je Mića Jovanović venačao samo nekoliko dana pre nego što je i on izgovorio sudbonosno "da".

Mića Megatrend i njegova 32 godine mlađa izabranica venčali su se posle sedam godina zabavljanja, u Kanu u intimnom društvu.

"Mićino imanje u rezidencijalnom delu Kana bilo je pravo mesto za tako lep događaj. On je na prst svoje izabranice stavio prsten koji je ručni rad čuvenih juvelira "Van Cliff and Arples", sa brilijantom od pet karata, vredan 70.000 evra", kaže za "Alo" prijatelj mladenaca.

"Mićin kum na venčanju bio je naš proslavljeni slikar Miloš Šobajić koga je vlasnik "Megatrenda" samo nekoliko dana ranije venčao sa operskom primadonom Draganom del Monako. Time je Mićina radost bila još veća", navodi izvor "Alo".

Kako piše list, mladenci planiraju i crkveno venčanje u Srbiji sledeće godine, nakon čega će napraviti svadbu za porodicu i prijatelje.

Na tom slavlju sigurno će biti prijatelji Jovanovića, premijer Ivica Dačić i ministar Milutin Mrkonjić, koji do sada nisu propuštali proslave rođendana sada već gospođe Jovanović.

Pogledajte još