Partizan ustupa besplatne karte socijalno najugroženijima

BEOGRAD, 31. marta 2009. (Beta) – Generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor i gradski sekretar za sport i omladinu Goran Kreclović potpisali su sporazum o saradnji za distribuciju besplatnih ulaznica ustanovama za socijalno staranje na teritoriji Beograda.

Dogovorom između gradske uprave i Partizana odlučeno je da Partizan za svaku utakmicu do kraja sezone ustanovama za socijalno staranje ustupi po 100 karata za istočnu tribinu, ali ako interesovanje bude veće, “crno-beli” će povećati broj besplatnih ulaznica.

“Fudbalski klub Partizan je na predlog gradskog veća odlučio da ustupi određeni broj ulaznica za ustanove socijalnog zbrinjavanja u Beogradu. Zadovoljan sam što su “crno-beli” prepoznali želju mladih, ali i onih koji nisu u mogućnosti da prisustvuju utakmicama“, rekao je Kreclović na konferenciji za novinare.

Generalni sekretar srpskog šampiona Darko Grubor rekao je da je ovaj sporazum skroman doprinos poboljšanju uslova života socijalno i ekonomsko ugroženih u Beogradu.

“To je skroman doprinos u okviru naših trenutnih mogućnosti, ali ga dajemo iskreno. Ovo je samo početak saradnje, koja će u narednoj takmičarskoj sezoni dobiti bogatije sadržaje“, rekao je Grubor.

Na pitanje novinara da li prisustvo Kreclovića znači i dogovor skupštine grada o izgradnji novog stadiona Partizana Kreclović je kratko rekao: “To je druga priča”.

Korisnici besplatnih ulaznica imaće priliku da već od subote na stadionu Partizana gledaju predstojeću utakmicu u Jelen Superligi Srbije, kada će “crno-beli” od 17.30 ugostiti Banat.