Vermezović: Rad je opasan biće teško

"Vraćamo se u našu stvarnost, ovo nam je verovatno najteža utakmica do sada. Rad igra izvanredno ove godine, imaju dosta samopouzdanja, nezgodni su i biće nam izuzetno teško. Verujem da će ovo biti dobra uvertira za ono što nas čeka u narednom periodu", rekao je Vermezović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je istakao da su svi igrači zdravi i da se očekuje povratak na teren Nemanje Tomića, a da će umesto povređenog prvog golmana Vladimira Stojkovića šansu dobiti Nikola Petrović.

"Raduje me što su se svi naši igrači sa reprezentativnih obaveza vratili živi i zdravi, jedino je Marko Šćepović juče imao neki lakši virus i na današnjem treningu videćemo šta će biti", naveo je Vermezović.

Trener crno-belih očekuje da kao i u prethodnim mečevima ova dva kluba bude dosta golova "jer se radi o timovima koji igraju možda i najbolji fudbal u Srbiji".

Vermezovih je rekao da je razgovarao i sa mladim Nikolom Ninkovićem, koji je bio jedan od aktera incidenta na utakmici mladih reprezentacija između Srbije i Engleske u Kruševcu.

"Džigi je nestašno dete, pričao sa sa njim, ali najviše od njega zavisi da li će izaći na pravi put. Meni do sada nije napravio nijedan problem, radi se o pametnom momku koji nam je potreban i ne slažem se da treba "zakopati"
klinca od 18 godina"
, zaključio je Vermezović.

Utakmica devetog kola prvenstva Srbije između Rada i Partizana proglašena je za meč visokog rizika i igra se sutra od 12.30 sati na stadionu Obilića na Vračaru.

(Tanjug)

Pogledajte još