Aleksandra Radović sa gostima oduševila Sava centar !

Novembar 2007, pa dva koncerta 2009 – odavno se Aleksandra Radović, jedna od retkih pop diva koje su takav status zaslužile onim što su stvorile u novom milenijumu, odomaćila u Sava centru pa je, i ovoga puta, odabrala siguran, domaći teren, i do poslednjeg sedišta napunila veliku salu.

U prvim redovima, naravno, VIP-ovci, pogledajte FOTO GALERIJU.

Atmosfera – uzavrela već oko 20.20, brz početak („Čuvaj moje srce“/“U inat prošlosti“/“Gde je tu ljubav“/“Još danas“, „Prva sam i jedina“) je bio sasvim prikladan. Tek posle pete vezane, kad je na bini, uz bend, već uveliko bila i muška plesna grupa, Aleksandra je priznala: „Srećna sam što ste, od milion opcija koje ste imali večeras, odabrali da budete baš ovde“. Smirila je ritam, zablistala, kao što uvek čini, u laganijim numerama, i – došao je red i na prvog gosta. Na bini se pojavila Maja Sar, ovogodišnja BiH predstavnica na Eurosongu sa kojom je Radovićeva izvela numeru snimljenu kao podršku ženama koje boluju od raka dojke, „Moj je život moja pesma“. Maja, doduše, kad je ostala sama, nije imala sreće – zakazao je mikrofon.

Kao što to uvek biva – predah je za Aleksandru podazumevao i prvo presvlačenje, a „Ne verujem da ne ne voliš“ i „Ni zadnji, ni prvi“ su bile zagrevanje za vrhunac koncerta koji je usledio.

U cugu prepoznatljiv „Mi nismo mi“ uvod na klavijaturama je iznenadio, ali i oduševio prisutne, a kada je Aleksandra počela sama da peva, jasno je bilo da će se Vlado Georgiev priključiti tek posle refrena, na drugoj strofi. A.R. je ponovila formulu sa prethodnih koncerata u Sava centru kada je sa Sergejem Ćetkovićem pevala „Prsten na sto“ – sada, utisak je, još uspešnije i efektnije, a zajedničko izvođenje hita „Čuvam te“ sa kolegom iz žirija „Prvog glasa Srbije“ bacilo je novo svetlo na divnu baladu koja upravo tako, u duetu, i najlepše zvuči.

Ništa manje oduševljenja nije, ubrzo, izazvao i gost broj tri, Toni Cetinski. Izbor za duet je, ovoga puta, bila Aleksandrina „Nema ljubavi tu“, a onda je majstor sam otpevao njenu omiljenu iz svog repertoara. „Opet si pobjedila“ jedan od novih Tonijevih opasnih aduta, svrstao se brzo uz bok njegovim starim hitovima, potvrdila je to publika u Sava centru.

Došao je ubrzo novi, očekivani, finiširajući dance paket („Nema te žene“/“Zagrli me“/“Ako nikada“/“Neću plakati“/“Nisi moj“) uz efektnu zvučno-vizuelnu pozadinu, za bis su ostavljeni klasik-laganići „Karta za jug“ i „Kao so u moru“. Proteklo je tih 135 minuta u Sava centru baš onako kako su želeli i Aleksandra i njeni fanovi, a da li će joj to dati vetar u leđa da sledeći susret sa beogradskom publikom bude, možda, u Areni, ostaje da se vidi.

Pogledajte još