Magovi marketinga učestvovali na Marketing Kingdomu

Ovaj događaj okupio je u Beogradu, stručnjake najmoćnijih svetskih kompanija koji su diskutovali o tome kako odabrati pravu marketing strategiju u doba recesije, ali i o poslednjim trendovima, izazovima i otkrili najefektnije marketing strategije koje su njihove brendove učinile najprepoznatljivijim i najkorišćenijim bendovima današnjice. Facebook, Jaguar Landrover, American Express, Lego Group, BBC Advertising, SAP Global marketing, Visit Britain, Nokia - koji na dnevnom nivou kreiraju trendove razmenili su iskustva sa regionalnim stručnjacima na događaju Marketing Kingdom.

Agencija P. world, ekskluzivno i po prvi put u Srbiju dovela je predstavnika kompanije Facebook, Serharda Bolukcua. Marketing Kingdom bio je jedinstvena priliku gde su okupljeni delegati direktno
od predstavnika Facebook-a, iz odeljenja Global Marketing Solutions imali priliku da saznaju koje
marketinške strategije su ovu kompaniju učinile jednom od najmoćnijih na svetu.

„Marketing Kingdom u Zagrebu i Sarajevu, okupio je preko pedeset neverovatnih spikera iz marketing odseka svetskih kompanija i zabeležio posećenost od preko hiljadu i pet stotina delegata. Događaj Marketing Kingdom u Beogradu okupio je neverovatne spikere i veliki broj delegata i pokazao njihovu neverovatnu želju za razmenom znanja. Ključno je imati pravu marketing strategiju. Zato smo odlučili da okupimo svetske gigante u oblasti marketinga, koji su podelili saznanja do kojih su došli kreirajući najpopularnije brendove današnjice. Izuzetno smo zadovoljni jer smo osim razmene ideja, poslali sjajnu poruku globalnom tržištu da Beograd nije samo pratilac već i kreator svetskih trendova. Zahvaljujemo se svima koji su doprineli realizaciji događaja i razmeni neverovatnog iskustva“ izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor P world i glavni organizator događaja Marketing Kingdom.

Neke od tema bile su: najnovija pitanja, trendovi i izazovi u globalnoj marketinškoj industriji, izgradnja
lojalnosti kupca; Ključni principi efektivnog marketinga; Socijalni mediji i plasiranje proizvoda na nova i
internacionalna tržišta; Izazovi za velike brendove; Marketing iz srca; Rizici globalnog poslovanja; Uspešni marketing u digitalnoj eri; Kako je Internet revolucija promenila način korisnika i kupaca; Poruke u doba novih medija; Lansiranje globalne multibrend web platforme za veći angažman kupca;

Za više informacija posetite www.thepworld.com.

Medijski prijatelji projekta: Ekskluzivni media partner- Press dnevne novine; Ekskluzivni marketing portal- Marketing mreža; Ekskluzivni TV partner-RTV Pink; Ekskluzivni branding partner- Branding Magazine; TV partner- Regionalni MTV kanal; Color Press Group, Biljana za Vas, Novi magazin, Hit Music FM, Market network, Nadlanu.com, Profit, Radio 3, Infostud, ZepterADS Online Advertising, Belgrade in your pocket.

Pogledajte još