JK i Ceca oči u oči u sudnici!

Dve godine nakon što je Svetlana Ceca Ražnatović podnela tužbu protiv Jelene Karleuše zbog njenog otvorenog pisma objavljenog na Facebooku, pojavila se konačno i u sudnici tako da su se dve domaće folk zvezde po prvi put direktno suočile.

Ovaj proces je izazvao veliko interesovanje predstavnika medija koji su ispred zgrade Višeg prekršajnog suda u Beogradu čekali da se pojave Ceca i Karleuša.

Kako "Blic" saznaje Ceca je sudu rekla da je godinama trpela uvrede Jelene Karleuše:
"Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše i godinama smo trpeli moja porodica i ja. Ovoga puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem", rekla je Ražnatovićeva.

Jelena Karleuša je očekivano bila mnogo oštrija:

"Užasno mi je neprijatno, što se nalazim u ovom sudu i što me je tužila kriminogena osoba koja je imala "nanogicu", čiji je pokojni muž bio kriminalac i ratni zločinac. Neprijatno mi je što se njeno ime veliča, a ja se bacam u blato. Stojim iza svake reči koju sam napisala u otvorenom pismu, koje je ujedno bila moja odbrana od višegodišnjeg napada. Ova tužba je uvreda i paradoks i dokazuje kakva je zemlja u kojoj živimo",
rekla je Karleuša.

Suđenje se nastavlja 6. februara.

Da podsetimo, Jelena Karleuša je u spornom pismu na vulgaran način vređala Cecinu decu, Veljka i Anastasiju, a Ražnatovićevu nazvala saradnicom “zemunskog klana”.

Pročitajte šta su Ceca i JK tvitovale sa suđenja - Suđenje Cece i Karleuše: Ceca dan započela tugom na licu

Pogledajte još