Tinejdžerka rodila bebu na ulici pa je ostavila (VIDEO)

Nakon što je dete “ispalo” na trotoar, mlada majka je na kratko zastala, pogledala u dete i nastavila šetnju niz ulicu.

Nedugo zatim, prolaznici su primetili dete na trotoaru i u šoku pozvali policiju i Hitnu pomoć koje su ubrzo došle i pružile prvu pomoć tek rođenoj devojčici. Beba je transportovana u bolnicu, a osoblje ju je nazvalo Ecem Ahu.

Ubrzo je ova priča dospela u medije širom sveta koji su naširoko raspravljali da li je tinejdžerka uopšte rodila bebu ili je “iz nje ispalo nešto drugo”.

“Harijet Dejli Njuz” prenosi da je tinejdžerka priznala policiji da je ostavila dete na ulici.

-Nešto je ispalo iz mene. Mislia sam da je krvni ugrušak uopšte nisam znala da je beba- tvrdila je tinejdžerka tokom ispitivanja.

Njeni roditelji takođe su tvrdili da nisu znali da im je ćerka trudna. Međutim, bolničko osoblje je posvedočilo da je beba pronađena sa vezanim pupkom što potvrđuje da je rođena ranije. Policija takođe ističe da je nedostatak reakcije od strane majke i njenih roditelja koji je ubeležila kamera, dokaz da pojava bebe za njih nije bila nikakvo iznenađenje.

Devojčica Ecem Ahu je dobro i trenutno se nalazi u domu za nezbrinutu decu. Protiv tinejdžerke i njenih roditelja podneta je krivična prijava.

Pogledajte još