Vermezović: Želimo dobar rezultat na "Meaci"

“Nećemo mnogo menjati u odnosu na prethodne mečeve, samo je golman Stojković van ekipe zbog povrede ramena. Sutra ćemo izaći sa standardno mladim timom. Mi ne umemo drugačije, ne znamo da se branimo. Naravno, zavisi koliko će nam Inter dozvoliti, ali trudićemo se da igramo našu igru”, rekao je Vermezović na konferenciji za novinare u Milanu.

Crno-beli su večeras odradili trening na velelepnom stadionu Đuzepe Meaca.

“Svaki gol nam znači puno u ovoj fazi takmičenja. Sportski je nadati se. Da li će to biti jedan ili dva, zavisi od njih. Nadam se dobroj utakmici i dobrom rezultatu. Nadam se da ćemo konačno postići gol u grupnoj fazi takmičenja. Moja mlada ekipa došla je da odigra veliku utakmicu. Nekada mladost i drčnost mogu da se pokažu pred snagom protivnika”, istakao je on.

Vermezović je naveo da očekuje da će neroazuri istrčati sa tri igrača u zadnjoj liniji.

“Inter je od početka sezone odigrao samo jednu utakmicu sa četiri fudbalera pozadi i to protiv Rubina. Ako sutra izađu sa tri igrača, neću to smatrati kao potcenjivanje. U poslednje dve godine, počevši sa Napolijem, u Italiji se vratio trend igranja sa tri igrača pozadi”, naveo je on.

Italijanski mediji prethodnih nekoliko dana dosta su pisali o dolasku navijača Partizana, koje su označili kao najproblematičnije u Evropi.

“Naši navijači nikad nisu napravili problem van Srbije. Verujem da će biti dobri i sutra, stvarno nema razloga za strah. Pozvao bih gledaoce da sutra dođu u što većem broju, jer verujem da neće biti problema”, zaključio je Vermezović.

Na večerašnji trening na Meaci stigao je i biciklista Dragan Šibalić koji je prošle nedelje krenuo na put iz Beograda. Sutrašnja utakmica trećeg kola H grupe Lige Evrope između Intera i Partizana igra se od 19 sati na stadionu Đuzepe Meaca.

(Tanjug)

Pogledajte još