Dešam žali što je napustio mesto trenera Juventusa

"Napravio sam neke greške u životu i siguran sam da ću ih napraviti još u budućnosti. Nadam se što je manje moguće, ali to je neizbežno kada morate da donosite odluke. Jedna od najvećih bila je kada sam otišao iz Juventusa i kada bih mogao da vratim vreme nikad to ne bih uradio", rekao je Dešam za italijanski Skaj sport.

Dešam je uveo Juventus 2007. godine u Seriju A, pošto je klub prethodno izbačen u niži rang zbog nameštanja utakmica, ali je na leto te godine otišao pošto klub nije bio 100 odsto iza njega.

"Trenutno ne razmišljam da li ću trenirati neki klub u Italiji, ali sve je moguće, zašto da ne, nikad se ne zna...", kazao je on.

Nekadašnji vezista je komentarisao dvojicu mladih francuskih fudbalera koji nastupaju u Italiji, Pola Pogbu iz Juventusa i Mbaja Nianga iz Milana.

"Niang ima velike fudbalske kvalitete, ali je van terena ogromna katastrofa. Pogba je sa druge strane na pravom putu da debituje u reprezentaciji Francuske", naveo je Dešam.

Niang je prethodnih meseci imao mnogo problema sa ponašanjem, a poslednji je kada je izbačen iz tima kada je sa četvoricom saigrača pobegao iz kampa reprezentacije i otišao u noćne klubove u Parizu.

Dešam je A reprezentaciju Francuske preuzeo u julu ove godine, nekoliko dana posle Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

On je u karijeri trenirao još francuske klubove Monako i Olimpik Marsej, a kao fudbaler igrao je za Nant, Marsej, Bordo, Juventus, Čelsi i Valensiju.

Beta

Pogledajte još