Svadbe neće biti: Bred ostavio Anđelinu?!

Kako "Kurir" prenosi pisanje svetskih medija, od holivudskog venčanja veka neće biti ništa jer je glumački par Džoli - Pit raskinuo veridbu.

Izvor blizak paru tvrdi da se par već duže vreme žestoko svađao zbog navodnih Bredovih problema s drogom i pićem, a da je Anđelina i u strahu da će je prevariti zbog čega je imala nekoliko nekontrolisanih izliva besa i dodaje:

"Iako Bred tvrdi da ne koristi drogu, Anđelina mu ne veruje i misli da iza njenih leda puši marihuanu ili uzima čak neke ozbiljnije droge. Smeta joj i njegovo pijančenje".

Međutim, Anđelinu muči i ljubomora. Glumica strahuje da će na snimanju novih reklama za "Šanel" Bred upoznati mlade, seksi modele i da će je prevariti. Njena nesigurnost nije ništa novo, ali je njena paranoja u poslednje vreme neobuzdana, navodi izvor. Ona je užasnuta mišlju da se Bred udaljio od nje i stalno misli da on nešto skriva.

Bred ju je nekoliko puta upozorio da mora da nauči da kontroliše bes, ali pošto to nije pomoglo, posle brojnih burnih svađa Bred je, navodno, izjurio iz njihovog francuskog letnikovca ne želeći da se više vraća Anđelini.

Pogledajte još