Ljubavne lekcije iz serije "Seks i grad"

Keri je jasno istakla: "Kad se muškarci odluče za hrabre gestove, to je romantično. Kad to isto uradi žena, ona je psihotična!".

Većina žena je ima - listu koja sadrži atribute koje bi trebalo da ima jedan savršeni muškarac, uglavnom je bezopasna, sve dok je slepo ne pratimo. Ako insistiraš na tome da muškarac ima sve karakteristike na listi, ostaćeš sama - s listom.

Parovi, koji se neprestano prepiru, mogu da se opravdaju time da je u vezi toliko strasti, da je moraju pokazati na taj način. Strast je u pogledu, u seksu i voljenju partnera. Ako se stalno svađate, tu nema strasti, već idete jedno drugom na živce.

Muškarac koji želi "vreme samo za sebe", u suštini želi pauzu - bez tebe. Retko kad se parovi posle tog "odmora" vrate u idilu. Ako bi tvoj (sada već verovatno bivši) partner želeo da "razmisli o svemu", najverovatnije će to učiniti u društvu druge žene.

Ako te partner zapostavi, malo je verovatno da ćeš ga nagovoriti da ti se vrati. Ima svoje razloge. Umesto da ga zoveš ili da mu šalješ poruke, bolje ga zaboravi.

Pogledajte još