Vermezović: Šteta, mogli smo bolje da prođemo

"Večeras smo videli izvanrednu utakmicu. Predstavili smo se u pravom svetlu. šteta, mogli smo i bolje da prođemo. Rezultatom ne mogu da budem zadovoljan, ali onim što smo pokazali mogu. Inter je pokazao da je veliki tim, strpljivo je tražio svoju šansu", rekao je Vermezović posle utakmice u Milanu.

On smatra da igrači nemaju razloga da budu tužni i da su sada videli da mogu da igraju.

"Igračima sam rekao da nemaju nijedan razlog da budu tužni posle ove utakmice. Već sutra ćemo se truditi da je zaboravimo, večeras ćemo pričati o njoj. Ovo će biti ispit i za mlade glave igrača, ali verujem da će prevazići trenutnu situaciju. Dobro je što smo sada videli da možemo", istakao je Vermezović.

POGLEDAJ VIDEO: Inter - Partizan 1:0

Trener crno-belih je kazao da ne može da zameri Lazaru Markoviću što nije iskoristio dve dobre šanse.

"Činjenica je da je Lazar odigrao dobru utakmicu. U prvom poluvremenu pogodio stativu, a u drugom je imao jedan na jedan sa Samirom Handanovićem. Golman je tu pokazao zašto je veliki i zašto je toliko plaćen. Ne mogu da zamerim Markoviću, ima samo 18 godina, budućnost je pred njim, i bolji su promašivali ovakve šanse", kazao je Vermezović.

On je istakao da je zadovoljan kako je odigrala odbrana crno-belih.

"Greške su moguće kada igrate protiv ekipe kao što je Inter. Oni su nas naterali na njih. Uprkos svemu, naša odbrana odigrala je dobar meč. Ne bi trebalo zaboraviti da i tu imamo mlade igrače", kazao je trener crno-belih.

Za Partizan protiv Intera nije igrao Nikola Ninković, a Vermezović je rekao da to nema veze sa činjenicom da ga je Fudbalski savez Srbije suspendovao na godinu dana neigranja u nacionalnim selekcijama.

Beta

Pogledajte još