Oskar za hotel “Skver najn”

Noćenje u ovom luksuznom hotelu, u kome je sav nameštaj antikvitet a svi pokrivači od kašmira, košta i do 1.200 evra, ali zato i obični ljudi mogu priuštiti piće ili ručak u njemu.

LUKSUZ - Prema rečima generalnog menadžera Bojana Ilića, hotel kombinuje savremeni stil života i sofisticirani dizajn. Hotel je opremljen nameštajem poznatih danskih i američkih dizajnera sa sredine 20. veka.

- Svakom detalju u hotelu se pristupalo sa najviše pažnje, sa akcentom na kvalitetu. Restoran “Skver” je koncipiran kao “fajn dajning”, obraćamo dosta pažnje na način kako se hrana priprema, na namirnice koje se koriste kao i na način serviranja hrane pri služenju. U ponudi imamo i veliki broj vina, naše “vino kuće” je organsko.

Hotel ima šest spratova, a ukupno devet nivoa. Pošto većinu gostiju čine stranci koji dolaze poslom, na usluzi im je i sala za sastanke, ali i velnes i spa sa bazenom, spravama za vežbanje, sobama za masažu, turskim kupatilom i besplatnim ličnim trenerom.

- Goste takođe vozimo do i od aerodroma, nudimo im ličnog batlera. U restoranu možete ručati ili večerati, uz piće, za manje od 2.000 dinara po osobi - kaže Ilić.

Hotel je od februara 2011, kada je počeo sa radom, dobio čak osam priznanja, između ostalih i od prestižnih magazina “Forbs“ i “Wallpaper”, a dizajnirao ga je braziliski arhitekta Isaj Vajnfild.

Pogledajte još