Žizel Bundšen najseksi trudnica na svetu! (FOTO)

Iako je bila trudna tokom ovog fotografisanja za novembarski broj brazilskog izdanja čuvenog magazina "Harper's Bazaar", popularna manekenka Žizel Bundšen (32) pred fotoaparatom Terija Ričardsona izgleda više seksi nego ikada.

(old_image)

Verovali ili ne, nekada davno, ova brazilska bomba nije uspevala da privuče pažnju modnog sveta. A danas je situacija sasvim drugačija. Mnogi su se borili da je fotografišu upravo u ranim mesecima trudnoće.

(old_image)

Nadlanu.com favorit - fotograf Mario Testino je "krivac" što je Žizel dobila zasluženu pažnju zbog koje je danas jedna od manekenki sa najvećom zaradom.

- Nikome se nije sviđala. Niko je nije hteo. Morao sam da se borim da je ubacim u moje priče, jer su svi mislili da je "previše ovo", "previše ono". Kritikovali su joj nos, grudi, struk... - rekao je Testino magazinu "Observer".

(old_image)

Žizel je danas jedna od najuspešnijih manekenki, povremeno glumica i ambasadorka dobre volje programa Ujedinjenih nacija za zaštitu životne sredine. Od 2000. do 2007. bila je jedan od Viktorijinih anđela. Nakon veze sa glumcem Leonardom DiKapriom udala se sa Toma Brejdija, beka u američkom fudbalu, s kojim ima sina Bendžamina.

(old_image)
Pogledajte još