Janković: Svaki bod nam je zlatan

"Protiv Donjeg Srema nas očekuje posebno bitna utakmica i učinićemo sve da se dobro pripremimo za nju i dođemo do pobede. Nalazimo se u uzlaznoj putanji i hrabri me to što smo posle poraza dobro reagovali i zabeležili dve sigurne pobede. Svaki bod nam je zlatan i bez obzira na protivnikam pripremamo se punom snagom", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

Zvezda i Donji Srem igraće sutra od 19.00 na stadionu Vojvodine u Novom Sadu utakmicu 10. kola prvenstva Srbije.

Crveno-beli će u toj utakmici biti bez povređenog Darka Lazovića, dok su ostali igrači, kako je rekao Janković, "zdravi, orni i motivisani da se bore za mesto u timu".

On je dodao da je Brazilac Kadu ponovo počeo da trenira posle višemesečne pauze zbog povrede.

"Kadu je juče počeo da radi individualno i očekujem ga uskoro u punom trenažnom procesu", rekao je Janković.

Posle devet kola Zvezda se nalazi na drugom mestu Super lige sa 22 boda, dva manje od vodećeg Partizana, dok je Donji Srem 10. sa 11 bodova.

"Donji Srem je na početku sezone zabeležio nekoliko dobrih rezultata i nalazi se u komfornoj poziciji na tabeli. Zbog toga su rasterećeni i to im je veliki adut. Imaju iskusan tim, koji ima kontinuitet u radu. Dobro se poznaju i kompaktna su ekipa", ocenio je Janković.

Zbog crvenog kartona koji je golman Aleksandar Kirovski dobio u sredu u utakmici Kupa protiv Hajduka, trener Zvezde je kazao da će sutra među stativama ponovo stajati Boban Bajković.

Janković nije želeo da komentariše kaznu za mlade reprezentativce Srbije Ognjena Mudrinskog iz Zvezde i Nikolu Ninkovića iz Partizana, koje je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila sa po godinu dana zabrane igranja za sve nacionalne selekcije zbog učešća u tuči sa engleskim igračima posle utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u Kruševcu.

Beta

Pogledajte još