Italijani su nas ponizili kao narod

BEOGRAD, 27. oktobra 2012. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je u subotu da je delegacija beogradskog kluba imala loš prijem u Milanu, povodom utakmice Lige Evropa sa Interom, ali je kazao da ne treba biti zlopamtilo.

"Italijani su nas dosta ponizili. Ne samo kao klub, nego i kao narod. Osećao sam se veoma neprijatno zbog toga, ali ništa od onoga što se dešavalo nije bilo slučajno. Maltretirali su i nas i naše navijače. To nisu stvari koje treba da se dešavaju u velikom klubu", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

"Lopte koje su nam dali su bile toliko prenapumpane da smo jedva uspeli da treniramo. Sponzorima i ljudima koji su uvek sa nama na treninzima, ovaj put je to bilo zabranjeno... Ne treba biti zlopamtilo, ali ne treba ni nekome ko dodje ovde kod nas pružiti više nego što zaslužuje", dodao je trener crno-belih.

Partizan je prošlog četvrtka gostovao u Milanu, gde je poražen sa 1:0 od Intera u utakmici trećeg kola Grupe H Lige Evropa.

Vermezović je ocenio da su, "s obzirom na najave da će navijači Partizana u Italiji praviti incidente", oni ostavili "odličan utisak na ulicama i na stadionu".

Pogledajte još