Vujošević: Navijači pomozite nam protiv Radničkog

"Pozivam publiku da u još većem broj dođe u Pionir, da ih bude više nego na prethodnim utakmica kada su u zavidnom broju ispunili halu i pomognu nam u ovoj izuzetno važnoj i teškoj utakmici. Radnički je ozbiljan protivnik, koji je to postao tokom nekoliko prethodnih sezona, a ove godine ga je podržao i Dinkić. Imaju ozbiljan projekat koji ne žali truda ni sredstava da napravi dobar rezultat", rekao je Vujošević za klupski sajt.

On je ponovio da Partizan ima tim koji može od svakoga da izgubi, ali i pobedi, što je karakteristika mladih ekipa.

"Pojedinci zaboravljaju da je Partizan najmlađa ekipa koja je igrala Evroligu u istoriji, da je to ekipa koja radi u veoma teškim finansijskim uslovima i hteli bi da nametnu obavezu kao da smo mi neki drugi klub koji je državni projekat", dodao je Vujošević.

POGLEDAJ VIDEO:
Partizan izgubio od Lijetuvos Ritasa

Tešku utakmicu u nedelju očekuji i centri kluba iz Humske Dejan Musli i Đorđe Gagić.

"Moramo što pre da se psihološki vratimo posle teškog poraza u Viljnusu protiv Lijetuvosa. U nedelju nas očekuje derbi kola. Radnički će u Beograd doći sigurno sa velikom ambicijom da proba da dobije utakmicu, ali mi igramo na domaćem terenu, pred svojom publikom i nadam se da ćemo upisati još jednu pobedu u ABA ligi”, istakao je Musli.

Ekipa Partizana nalazi se na drugom mestu na tabeli sa skorom 4-1, dok su Kragujevčani na osmom mestu sa učinkom 2-3.

"Očekuje nas veoma težak meč. Mogu da obećam da ćemo se boriti, dati sve od sebe, a već je poznato da mi u svakoj utakmici idemo na pobedu", zaključio je Gagić.

Utakmica Partizan - Radnički na programu je sutra od 19 sati u dvorani Pionir.

(Tanjug)

Pogledajte još