Šta vaša posteljina govori o vama

Da li vam važno da vam je krevet pospremljen, a boje jastučnica i prekrivača usklađene? Ili se najbolje osećate kada legnete u krevet kakav ste ostavili kada ste se ujutro probudili? Iako to niste mogli ni da pretostavljate, vaša posteljina mnogo govori o vama, a evo i šta to:

Minimalizam
Ako se i u spavaćoj sobi vodite uzrečicom "manje je više", verojatno je da ste osoba otvorenog duha i širokih pogleda na svet. Posteljina odražava vašu mirnoću i nekomplikovan stav. Vrlo ste direktni i ne stidite se da otvoreno pokažete šta vam je na umu.

Udobnost
Ako ste sve podredili fizičkoj i emocionalnoj udobnosti, osećajna ste i lojalna osoba. U životu su vam najvažnija prijateljstva i bliski odnosi s ljudima, a materijalne stvari su vam u drugom planu.

Ženstvenost
Ženstven krevet sugeriše da žudite za maženjem, a ukoliko imate i šarenu posteljinu, otvorena ste osoba koja se najbolje oseća kada je u centru pažnje.

Svaštara
Nepospremljen krevet s posteljinom u najrazličitijim stilovima sugeriđe da ste neorganizovani, ali i da ne patite za detaljima. Spontani ste i ne smeta vam ako vam se boja jastučnice ne slaže s bojom prekrivača.

Izvor: Metroportal

Pogledajte još