Darkvudi i Bisera trijumfalno počeli u Novom Sadu

Zajedničko koncertno putešestvije će potrajati dva meseca - za to vreme bend i Bisera će obići više od 15 gradova.

,,Drago nam je što čujemo da jedan ovako veliki bend kreće na ovako veliku turneju, to se ne doživljava baš svaki dan", čulo se u redovima najvernijih fanova u Novom Sadu. Mnogi od njih su, posle nastupa, strpljivo čekali da im Vuča, Miki, Vasil, Lav, Bambi i Bisera potpišu omote albuma ,,Vidimo se" koji bend i promoviše na istoimenoj turneji.

Nedelju dana pred početak turneje, Darkwood Dub i Bisera Veletanlić su plasirali spot za ,,Milo moje", obradu njenog klasika, koji je na youtube-u, za samo dva dana, videlo više od 15.000 ljudi, a pesma je i na dva novosadska koncerta izazvala sjajne reakcije prisutnih.

"Tek sada se, zapravo, uveravamo u to da je saradnja sa Biserom pun pogodak! Hvala novosadskoj publici na divnom druženju i na pozitivnoj energiji koju ćemo ,,poneti" sa sobom i na ostatak turneje!", rekoše Darkvudi u predahu između dva putovanja.

Naredni koncerti su u petak 2. novembra u Nišu (Velika sala Doma vojske), i sutradan u Kulturnom centru u Paraćinu. Pretprodajna mesta:
- Niš: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12, CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča - prizemlje) - cena ulaznice u pretprodaji iznosi 700 dinara, dok će na dan koncerta koštati 900 dinara
- Paraćin: biletarnica Kulturnog centra Paraćin, po ceni od 500 dinara.

Evo kako je, u Novom Sadu, zvučalo "Nešto sasvim izvesno":

Pogledajte još