Mladenović: Ne osećam se umorno!

"Dobro, šta da se radi, prija mi ta činjenica, jer pokazuje da stručni štab ima poverenja u mene" skromno je prokomentarisao Filip i nastavio.

"Ne osećam se umorno. Bilo je takvih perioda u ranijem delu sezone, onda smo svi ušli u dobar ritam i sada igramo bez problema. Do kraja polusezone ostalo je još pet kola i meč četvrtfinala Kupa, a raspored susreta nam je dosta povoljniji. Nema više uzastopnih gostovanja, i izuzev utakmice u Užicu sve mečeve ćemo igrati u Beogradu. Cilj nam je da na zimsku pauzu odemo kao jesenji prvaci i polufinalisti Kupa, što znači da moramo da pobedimo sve protivnike. Čvrsto verujem da to možemo da ostvarimo" optimista je Mladenović.

Meč u Novom Sadu protiv Donjeg Srema bio je četvrti prvenstveni susret u kome su crveno-beli uspeli da nadoknade rezultatski zaostatak.

POGLEDAJ VIDEO: Donji Srem - Crvena zvezda 1:2

"Opet nam se desilo da prvi primimo gol. Moramo dobro da se preispitamo i uočimo zašto je to tako. Ne mislim da smo olako shvatili meč, jer smo znali da igramo protiv dobre ekipe, što je Donji Srem pokazao i na terenu. Imali smo sreće što je njihov igrač zbog udaranja Kasalice dobio crveni karton i tako nam olakšao posao" konstatuje Zvezdin "nezamenljivi“.

Sledeći, meč 11. kola šampionata Srbije Crvena zvezda igra u subotu 3. novembra protiv Jagodine, i posle ko zna koliko vremena trener Aleksandar Janković imaće čitavu nedelju na raspolaganju da pripremi susret.

"Kada govorimo o učinku od početka sezone, mislim da treba da budemo zadovoljni. Uvek može i mora bolje, ali s obzirom na raspored, brojna gostovanja, promenu trenera i sve drugo što nas je pratilo, ostvarili smo, isključujući susret u Subotici, dobre rezultate. Što se mog učinka tiče „škripalo“ je malo u nekim mečevima, ali sam verovao u sebe, vredno trenirao i sada sve dolazi na svoje mesto. Verujem da ću biti još bolji" ne sumnja Mladenović koji je za razliku od prošle polusezone, ove ostvario skromniji golgeterski učinak.

"Postigao sam jedan gol u Bordou. Ne opterećujem se previše time, najvažnije je da Zvezda pobeđuje. Tri boda su uvek na prvom mestu kada ste fudbaler Zvezde, a biće i golova" rekao je Mladenović koji je propustio današnji trening zbog lakše prehlade.

Pogledajte još