Novak obišao oca u bolnici, pacijenti ga molili da ostane

Poseta šampiona svetskog glasa izazvala je uzbunu u bolnici, pacijenti su odjednom „ozdravili“, zaustavljali ga po hodnicima, dolazili i u Srđanovu sobu jer su svi želeli da ga vide i upoznaju.

Novak je bolesnike obilazio po sobama, razgovarao je s njima i poželeo im brz oporavak, a oni su ga molili da ostane „bar još jedan sat“. Zato se i njegova poseta ocu i Beogradu otegla na tri časa, prenosi 24sata.

Drugi igrač sveta, od sledećeg ponedeljka opet prvi (tako će i završiti sezonu), u Beograd je došao oko 17 časova i uveče se vratio u Pariz, gde sutra počinje takmičenje na mastersu u dvorani „Bersi“.

Srđan se nalazi na odeljenju neurologije, prima terapiju i oseća se bolje, pa se očekuje da bude ubrzo pušten iz bolnice.

- Srđan leži u sobi s još nekoliko pacijenata i prati i poštuje instrukcije lekara, a uz njega je supruga Dijana - kažu u „Femili sportu“, a Novak, kao i svi članovi porodice, brine za očevo zdravlje.

- Danas se ne osećam baš najbolje i, nažalost, moraću da pomerim naše „Nole4Ulive“ okupljanje. Žao mi je, baš sam bio uzbuđen povodom našeg druženja i prilike da vas sve malo bolje upoznam. Hvala na razumevanju - napisao je Novak fanovima na Tviteru i Fejsbuku.

Pogledajte još