Đoković jedva čeka povratak u reprezentaciju

"Propustio sam veliki broj mečeva u Dejvis kupu prethodne dve godine. Odigrao sam u singlu samo onaj meč protiv Del Potra u Areni, koji se nije dobro završio jer sam zadobio povredu zbog koje nisam igrao dva meseca", rekao je Novak Đoković odgovarajući na pitanja navijača putem sajta Juestrim.

Novak Đoković se trenutno nalazi u Parizu, gde ga očekuje nastup na turniru masters serije.

"Volim da igram za svoju zemlju, volim da sam blizu svojih drugara i kolega iz reprezentacije, a titula iz 2010. godine jedna je od najlepših stvari koje su mi se dogodile od kad se bavim tenisom. Slavili smo pred 20.000 navijača tog dana. Sam Bog zna koliko ljudi u Srbiji gleda sada ovo i hoću da kažem da sam uvek rado igrao za zemlju", istakao je Novak Đoković.

Među pitanjima posetilaca sajta česta su bila i ona o finalu FED kupa između Srbije i Češke, koje se igra predstojećeg vikenda u Pragu.

"Želim da na turniru u Parizu odem do kraja i ako tako bude, neću moći da gledam devojke uživo. Ali, navijaću za njih da ostvare ogroman uspeh, jer znam koliko su želele taj FED kup i znam koliko je nama titula u Dejvis kupu značila, kakav nam je vetar u leđa dala za dalje karijere", poručio je Novak Đoković.

On se na kraju druženja sa navijačima zahvalio svima na francuskom, srpskom i engleskom i zakazao novo "četovanje" uskoro.

(Tanjug)

Pogledajte još