Seksi horoskop

Ovan 21.3. - 20.4.
Iako važe za dobre ljubavnike, Ovnovi seks shvataju kao takmičenje u kojem osim uživanja, vide jedinstvenu priliku za skidanje suvišnih kilograma. Vole da provociraju, a svađe im postaju predigra koja završava seksom pomirenja. Najbitnije im je da u krevetu ne zaborave da je u seksu važno i zadovoljstvo.

Ako želite da osvojite Ovna masirajte mu slepoočnice ili ljubite uši jer mu je to najosjetljivija zona, a ako to ne upali uvek se možete posvađati.

Bik 21.4. - 20.5.
Uprkos tome što se Vaga najčešće smatra najsenzibilnijim horoskopskim znakom, zapravo su Bikovi ti koji u seksu uživaju svim čulima. Njima je osim srećnog završetka jednako važno samo vođenje ljubavi, a ako želite da ga osvojite pripremite mu ukusnu večeru.

S Bikovima ne glumite i ne igrajte se, njima je važno da lepo mirišite i da se ne bojite da u seksualne igrice uključite hranu. Jednostavno će uživati ako mu jagode sa šlagom poslužite na stomaku.

Blizanci 21.5. - 21.6.
Pripadnici ovoga znak ne znaju da budu skromni. Njima nije problem da imaju više partnera, ali njihovo srce, a samim tim i mesto u krevetu zaslužuje neko ko im je ravnopravan na intelektualnom nivou.

U slučaju da im taj isti partner dosadi bez ikakvog kajanja i odugovlačenja prelaze na novog. U vezi ih najviše muči privlačnost, naime, kako da ih privlači samo jedan partner dok na svetu postoji toliko zgodnih ljudi.

Želite li da osvojite Blizanca treba jako dobro da se informišete i stalno pričate, pa čak i tokom seksa. To će ga još više napaliti.


Rak 22.6. - 22.7.

Najiskreniji i najosjetljiviji znak zodijaka, Rak, ne priznaje seks bez emocija. Njemu je najvažniji osećaj da nekome treba, ali i sigurnost koju mu daje partner. Najbolja predigra za njega je maženje, a jedni cilj mu je da pronađe srodnu dušu. Ne voli beznačajne veze i seks za jednu noć jer ne oseća povezanost, a na kraju se oseća "isceđeno".

Međutim ako je u srećnoj vezi, Rak će 24 sata na dan želeti da provede u krevetu, a vođenje ljubavi s partnerom kog voli njemu će biti poput raja.

Raka ćete najlakše osvojiti ako mu pripremite finu večeru jer će ga to podsetiti na kuću, a on je veliki emotivac koji najviše od svega veruje u važnost porodice.

Lav 23.7. - 22.8

Čak ako i na kraju večeri ne završe u strastvenom klinču, Lavovima je dobar izlazak poput predigre. Slučajni pogled zgodnog stranca ili kompliment, najlakši su način do njihovog srca, odnosno kreveta.

Ako se prema njima ponašate kao prema kraljevima, oblačite se zavodljivo i nosite mnogo zlatnih detalja, bez muke će pasti na vaše draži. Ako želite da ga osvojite, jednostavno se prema njemu ponašajte kao da najposebniji na svetu. Međutim, ako ga slučajno zanemarite, provešćete celu noć izvinjavajući se, a na vruće igre u krevetu možete da zaboravite.

Devica 23.8. - 23.9.

Iako ih njihova stidljivost to ne otkriva, Device su pravi stručnjaci kada je seks u pitanju. Jedina stvar koja ih koči su problemi i svakodnevna nervoza, a na njima je hoće li se stresa rešavati u teretani ili u krevetu.

Pripadnicima ovog znaka u krevetu je najvažnije zadovoljstvo partnera.

Device može osvojiti samo partner koji strogo pazi na higijenu, a najviše ih odbijaju prljavi nokti. Pripremite se, bez obzira na to što ste ih osvojili, pripadnici ovog znaka vole da kritikuju. Njima najviše od svega odgovara povučeniji partner koji ne voli previše da se ističe.

Vaga 24.9. - 23.10.

Vage su toliko zavodljive da gde god da se pojave privlače pažnju dok im prijatelji ostaju u senci. Baš zbog toga im treba partner koji će ih vratiti u stvarnost, jer ih toliko pažnje vrlo lako ponese.

Oni su jedini znak koji može mesecima da miruje bez da povuče prvi potez. Prvo moraju tačno da odrede da li im se neko sviđa ili ne. Skloni su preteranom analiziranju koje na kraju rezultira raskidom veze.

Pripadnici ovog znaka veliki su romantičari kojima je maženje važnije od seksa, a želite li vrući seks treba da pazite na sve- od atmosfere do šampanjca. Oni, naime, kao i sve, seks vide kao svojevrstan oblik umetnosti.

Škorpija 24.10. - 22.11.

Vatrene Škorpije su pravi bogovi seksa koji uživaju u umeću zavođenja. Bez puno truda osvajaju partnera kog požele i uprkos reputaciji nezasitnih ljubavnika, oni zapravo traže pravu ljubav. Iako to nikada neće priznati i oni žele život da provedu sa srodnom dušom, a sve dok je ne pronađu zabavljaće se više nego svi horoskopski znakovi zajedno.

Škorpija od partnera traži da se u potpunosti preda, a poznati su po svojoj ljubomori, pa nemojte ni pomišljati na flert s nekim drugim. Ako "padnete" na Škorpiju, uživaćete u seksu kao nikada do sada, a ako se usudite da ga zavedete, zapamtite da voli kožu, odnosno izazovnu odeću.

Strelac 23.11. - 21.12.

Najotvoreniji znak kad je u pitanju seks je svakako Strelac koji voli različite tipove partnera, a posebno su slabi na one s egzotičnim akcentom. Dobar smisao za humor za njih je savršena predigra, pa njihovu pažnju mogu da privuku samo zabavni ljudi koji se ne boje da se šale na svoj račun.

Ako želite da ga osvojite pogledajte s njim neki strani film ili provedite vikend u nekoj egzotičnoj zemlji. Jedino što morate da zapamtite je da onog trenutka kad mu postanete dosadni, bez ikakvih problema kreće dalje.

Jarac 22.12. - 20.1.

Jarac seks shvata ozbiljno kao i posao, a prema njemu praksa čini majstora. Ovaj najozbiljniji znak Zodijaka neće trošiti energiju na bilo koga već će pre upuštanja u vezu, pa čak i u seks za jednu noć, dobro izvagati šta ima od toga.

Ako želite Jarcu da se uvučete u krevet, trebalo bi da budete uspešni bar u jednom delu života. Dokažite mu da ste najbolji, a pažnju će mu sigurno privući dizajnerska odeća ili savršen osmeh koji prosto obožavaju.


Vodolija 21.1. - 19.2.

Luckaste su Vodolije i poznate po svom neobičnom ukusu i fetišima. Obožavaju partnere koji su otvoreni i inovativni u krevetu, ali pre svega u njima traže prijatelja.

Ako želite da ga osvojiti razmišljajte van okvira, i ne treba da se plašite da ćete ispasti čudni. Vodolije su uvek otvorene za nove ideje, posebno one nesvakidašnje.

Privlače ih natprosečno inteligentni partneri, a u seksu vole da isprobavaju sve, pa su sastavni deo njihovog seksualnog života vruće seksi igračke.

Ribe 20.2. - 20.3.

Nagon za seksom je ono što pokreće Ribe. One se toliko užive u vezu, ljubav i romantiku da im to pomuti razum zbog čega teško razlikuju seks od potencijalne veze.

Ribe ćete najlakše zavesti plesom, čitanjem poezije ili jednostavnim držanjem za ruke. Jako se brzo vežu, ali jednako brzo odu, zato ih treba stalno zabavljati i paziti.

Pogledajte još