Pravila muvanja preko Fejsa

Ne preterujte sa seksualnom otvorenošću
Ako ti je nadimak suviše provokativan, a svaki drugi tvit pišete u seksualnom kontekstu, pripremi se na to da vas niko neće shvatiti dovoljno ozbiljno. Verovatno vam je inboks pun poruka, ali ne s potencijalnim materijalima za muža, nego onima koji žele da znaju "šta sve s tim prljavim prstićima možete da radite, osim da pišete seksi poruke".

Prestanite da "pljujete" po muškom rodu
Ako vam svaki drugi status odiše "svi su oni isti" tantrom, vreme je da sebi i svima ostalima učinite uslugu - "sagradite most" i prebolite bivšeg dečka koji vas je povredio. Ogorčenost nije ni seksi ni zanimljiva.

Ne budite očajni
Ne budite jedna od onih koje svoje maštarije iznose direktno u javnost, i to putem statusa na društvenim mrežama. Svaki put kada padne kiša, "vama se tako mazi s nekim posebnim", a svaki put kada je sunčano "tako bi rado odveli njega na sladoled". Iskreno, koga je briga šta bi bilo kad bi bilo. Zadržite dostojanstvo, naoružajte se strpljenjem i sačekajte da vam u život uđe neko vredan pažnje.

"Sviđa mi se" ne znači "sviđaš mi se"
To što on lajkuje i komentariše vaše statuse ne znači da želi da se upušta u ljubavnu vezu. Razmislite malo - sviđaju li se vama svi frajeri kojima ste nešto lajkovali?

Izvor:24sata.rs

Pogledajte još