Čačani eliminisali Partizan

Strelci za drugoligaša iz Čačka bili su Mario Maslać u 12. i Milan Jevtović u 21. minutu, dok je gol za Partizan postigao Stefan Aškovski u 31.

Borac je poveo posle centaršuta Marka Mugoše iz slobodnog udarca sa leve strane, kada je Maslać sam na drugoj stativi udarcem glavom sa osam metara savladao golmana Nikolu Petrovića.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Borac Čačak 1:2

Na 2:0 povisio je Jevtović posle prodora Milanka Raškovića, koji je prevario Petrovića i odigrao povratnu pred gol, gde je usamljen bio Jevtović.

Stefan Aškovski je uspeo da smanji zaostatak crno-belih posle preciznog udarca iskosa sa 12 metara.

Trener Partizana Vladimir Vermezović izveo je kombinovan sastav u ovom meču, koji je uživo pratilo oko 1.000 gledalaca.

(old_image)

Partizan je u drugom poluvremenu preuzeo inicijativu, dok je Borac igrao na kontranapade. Domaći igrači stvorili su tri dobre prilike u drugom delu, međutim, bez realizacije.

Prvo je u 48. minutu Maslać izbacio loptu pred svojim golom, pošto je Aleksandar Mitrović prethodno lobovao golmana Nikolu Petrića. U 62. je Nikola Ninković šutirao sa ivice peterca preko gola, dok je u
85. Mitrović šutirao glavom sa osam metara, ali je Petrić uhvatio loptu.

Borac je u 71. minutu mogao da poveća prednost posle greške Branka Pauljevića, ali je Sreten Sretenović uklizavanjem uspeo da izbije loptu ispred Marka Mugoše i otkloni opasnost.

U četvrtifnale Kupa ranije su se plasirali branilac trofeja Crvena zvezda, Javor, Spartak, OFK Beograd, Rad, Jagodina i Vojvodina.

Beta

Pogledajte još