Novak: Borio sam se ali nije išlo!

0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je danas u Parizu da je pad njegove energije u drugom setu glavni uzrok poraza od Amerikanca Sema Kverija.

“Znao sam da ću imati probleme sa energijom. Nije je bilo u drugom setu, jednostavno sam osetio veliki pad u igri. Borio sam se za svaku loptu, međutim, mučio sam se, nije išlo”, izjavio je Đoković posle iznenađujuće eliminacije na poslednjem mastersu sezone.

On je kao drugi nosilac na turniru bio slobodan u prvom kolu, a u startnom duelu izgubio je od Sema Kverija sa 2:1 u setovima – 0:6, 7:6 (7:5, 6:4.

“Poraz ima i svetliju stranu, imam više vremena da se odmorim i pripremim za završni turnir u Londonu. Proteklih nekoliko nedelja prolazio sam kroz težak period, neke stvari su se desile, mnogo toga mi se vrzmalo po glavi. Morao sam da se suočim sa, za mene, neuobičajenim stvarima”, izjavio je Novak Đoković, odbijajući da komentariše medijske napise da mu je otac smešten u bolnicu u Srbiji zbog zdravstvenih problema.

“Kada izgubite meč, onda treba da se okrenete narednom izazovu, a to je sada poslednji ovogodišnji turnir u Londonu”, poručio je Đoković.

(Tanjug)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.